Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy beszéltek a barátotokkal/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéltek a barátotokkal/barátnőtökkel? (lennt)

Figyelt kérdés
Úgy értem lehet h hülye kérdés -.-" de szoktatok csúnyán beszélni egymással? de kizárólag csak hülyeségből pl: hallgass el mert seggbe rúglak :D meg ilyesmi csak kíváncsi vagyok
2009. júl. 16. 20:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Próbálom megadni neki a tiszteletet
2009. júl. 16. 20:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi szoktunk, ilyen cukiskodó hanglejtéssel :)
2009. júl. 16. 20:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Néha mi is :D
2009. júl. 16. 20:50
 4/12 A kérdező kommentje:
én is igy gondoltam =) köszi =)
2009. júl. 16. 20:51
 5/12 anonim válasza:
100%

Mi is szoktunk...Néha kifejezetten jólesik...Reggeli ébredéskor..."játék" után...:)

Kis összebújás, beszélgetés, piszkálódás...szokott lenni...ilyen kedves hanglejtésű, hogy "letépem a fejed te kis buta" ...:D:D És ez olyan jó...mert komolytalan...és olyan szabad... utána persze jó szoros ölelés a vége mindig..:)

2009. júl. 16. 20:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is szoktunk.Igaz a múltkor anyám meghallotta és azt hitte veszekszünk:)
2009. júl. 16. 21:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, meg sem tudom állni, hogy káromkodjak. Akinek nem jön be, ne jöjjön a közelembe:D
2009. júl. 16. 21:10
 8/12 A kérdező kommentje:
:D :D azt hittem csak mi vagyunk így -.-" mert mást még nem hallottam ,,így" beszélni a barátjával/barátnőjével... köszi a válaszokat :)
2009. júl. 16. 21:39
 9/12 anonim ***** válasza:

-Nem hoztad be a sörömet, k@csög?

Ez nálunk mindennapos, de nem mérgesen kérdezem, hanem csak viccelődve. Anyukám meglepődik rajta és eléggé nem tetszik Neki mert talán túl komolyan veszi, de barátnőmmel tudjuk hogy ez csak ilyen mókázás :_D Ő is szokott se@@fejezni, és nem vesszük komolyan.

Szerintem hasznos az ilyen, mert így azonnal tudathatod vele hogy mi az ami nem tetszik, mégis mivel ennyire komolytalan, nincs sértődés. Egyáltalán.

2009. júl. 16. 21:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Nálunk olyanok vannak, hogy ha idétlenkedve kérek valamit akkor a párom ugyanilyen hanglejtéssel mondja h "egy nagy büdös szart" és hozzá vigyorog mint a tejbetök, jópofa :) Remélem még így lesz egy ideig...

Kérem aki tud válaszoljon ide is, köszönöm szépen http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2009. júl. 16. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!