Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, annak, hogy a párom mostanában azt szeretné, hogy szolídan öltözködjem? Mindig rám szól, ha kicsit mélyebb a dekoltázsom, vagy átlátszó a szoknáym stb.
Azokat a ruhákat is megvétózza, amiért tavaly nem szólt.A kocsiban sem engedi, hogy egy kicsit feljebb húzzam a szoknyámat a nagy melegben, mondván belátnak! :O
Nem volna furcsa, ha mindig ilyen lett volna, de ez most jött ki nála.
valamiért nem bizik már benned.
vagy magából indul ki, és tudja hogy a férfiak milyenek, de akkor miért nem bizik meg benned? vélhetően már megcsalt?
épp egy olyan nővel akinek mélydekoltázsa stb volt...
szia,
szerintem nagyon szerethet! hát legyél mindig ízléses. amúgy pedig mindenképpen vesd fel ezt a problémát...
nekm sem engedi a párom elejinte mikor jártunk örült neki de mostanába semilyen ruhát nem vehetek fel aminek mély a dekoltása! beszéltem vele és azt mondta hogy én csak az övé vagyok és ne nézen senki más! ez teljessen jogos a pasik ilyenek!
amugy legalább látszik hogy szeret és fél h elhagyod meg megtetszesz másnak!
fogadd el neki ezt a hülyeségét!
saját tapasztalat ugysem fog megváltozni csak vezekednétek miatta
ááá nem kell aggódni :-j
barátom kedves...általában bulizni ilyen-olyan helyekre nehéz táskával megyünk (mivel a zenét minidig én biztositom XD) mindig elkéri h ne cipeljem :) egyszer felvettem egy olyan felsőt aminek háta jóformán nem volt(lényegtelen)... mikor kiléptünk a házból ajtót zártam s tartotta a táskát hogy tudjam a kulcsot beletenni és a táskát a hátamra is adta szó nélkül :)) elpirult szegény :) én csak nevettem egy jót magamban :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!