Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Számotokra milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Számotokra milyen az ideál?

Figyelt kérdés
Külső, belső tulajdonságok érdekelnek. Milyen legyen? Vagy éppen milyen ne legyen.

2012. júl. 27. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Külsőre soha nem volt ideálom. Nekem a legfontosabb az őszinteség, és a nyíltság. Nem szeretem, ha titkolnak előlem valamit, azt meg főleg, ha hazudnak nekem. Humor nélkül nincs élet, ez is egy fontos tulajdonság. Szeretet kinyilvánítása ne okozzon neki problémát. Intelligens legyen. Élősködők, plázacicák kíméljenek.
2012. júl. 27. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
az a lenyeg hogy tetszen nekem..belsöre legyen kedves, öszinte es ne legyen hülye..
2012. júl. 27. 16:16
 3/10 anonim ***** válasza:

külsőre: barna, barna szem, vékonyka alkat, lehetőleg 175 alatt

belsőre: legfontosabb az aranyosság, talpraesettség talán:)

2012. júl. 27. 16:17
 4/10 anonim ***** válasza:

"vékony, lehetőleg 175 alatt"???

veled megfogták a lányok az isten lábát

2012. júl. 27. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
fürödjön legalább hetente egyszer
2012. júl. 27. 16:22
 6/10 anonim ***** válasza:

négyes válaszoló:

Miért??

2012. júl. 27. 16:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Legyen csinos, szép arcú, legyenek jó mellei nem kellenek görögdinnyék de azért legyenek.

Belső tulajdonságok: Ne legyen hisztis, ne legyen túlzottan beképzelt, szeressen dugni de azért ne mindenkivel :D Tudjon jól főzni, legyen házias, ne legyenek túl nagy tervei az életben. Nekem ilyesmik a fontosak.

2012. júl. 27. 16:27
 8/10 ASOT ***** válasza:
100%

Külső:

minimum vállig érő haj, barna fekete vagy szőke.

a szemszín az mindegy!

166-175 cm magas.

49-56 kg. (de ez alkattol változhat)

Szép kedves mosolygós arc.

Ez csak egy példa, ennél változhat jóval többet:

- [link]

- [link]

A Belső:

- legyen laza, életrevaló, legyen benne 50% ördög és 50% angyal, legyen értelmes, engem szeressen, ne játssza meg magát saját magát adja,

ésss ILYEN ne legyen:

http://www.youtube.com/watch?v=OonCYPmQJGs

2012. júl. 27. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Külső: Magas (175 cm vagy afeletti), göndör barna hajú, barna szemű. Lehessen rajta mit fogni, de ne legyen kövér. Kerek fenék és mellek.

Belső: Intelligens, megértő, elmegy velem szinte bárhová, mindig odabújhatok hozzá, vidám, sokat nevet.

Öltözködés: nem qrvás, de ad magára; illetve szeret miniszoknyát hordani :-)

De még mielőtt félreértené valaki: nem vagyok válogatós, csak ez lenne az a csajtípus, akinél úgy érezném: ennél jobb a világon nincs!

2012. júl. 27. 16:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Hmm...én inkább a belsőt nézem.

Az átlagos lányokat kedvelem. Nem az a "flegma", nagyképű, nagyszájú típus. Na meg nem is az, aki 3nap után már beadja a derekát, vagy éppen ő maga nyomul.

Olyan lány akinek vannak céljai és elvei.

Mondjuk én eléggé család centrikus vagyok. (Na meg szex csak házasság után, mivel vallásos is vagyok)

17/f

2012. júl. 27. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!