Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Számotokra milyen az ideál?

külsőre: barna, barna szem, vékonyka alkat, lehetőleg 175 alatt
belsőre: legfontosabb az aranyosság, talpraesettség talán:)

"vékony, lehetőleg 175 alatt"???
veled megfogták a lányok az isten lábát

Legyen csinos, szép arcú, legyenek jó mellei nem kellenek görögdinnyék de azért legyenek.
Belső tulajdonságok: Ne legyen hisztis, ne legyen túlzottan beképzelt, szeressen dugni de azért ne mindenkivel :D Tudjon jól főzni, legyen házias, ne legyenek túl nagy tervei az életben. Nekem ilyesmik a fontosak.

Külső:
minimum vállig érő haj, barna fekete vagy szőke.
a szemszín az mindegy!
166-175 cm magas.
49-56 kg. (de ez alkattol változhat)
Szép kedves mosolygós arc.
Ez csak egy példa, ennél változhat jóval többet:
- [link]
- [link]
A Belső:
- legyen laza, életrevaló, legyen benne 50% ördög és 50% angyal, legyen értelmes, engem szeressen, ne játssza meg magát saját magát adja,
ésss ILYEN ne legyen:

Külső: Magas (175 cm vagy afeletti), göndör barna hajú, barna szemű. Lehessen rajta mit fogni, de ne legyen kövér. Kerek fenék és mellek.
Belső: Intelligens, megértő, elmegy velem szinte bárhová, mindig odabújhatok hozzá, vidám, sokat nevet.
Öltözködés: nem qrvás, de ad magára; illetve szeret miniszoknyát hordani :-)
De még mielőtt félreértené valaki: nem vagyok válogatós, csak ez lenne az a csajtípus, akinél úgy érezném: ennél jobb a világon nincs!

Hmm...én inkább a belsőt nézem.
Az átlagos lányokat kedvelem. Nem az a "flegma", nagyképű, nagyszájú típus. Na meg nem is az, aki 3nap után már beadja a derekát, vagy éppen ő maga nyomul.
Olyan lány akinek vannak céljai és elvei.
Mondjuk én eléggé család centrikus vagyok. (Na meg szex csak házasság után, mivel vallásos is vagyok)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!