Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul eshet-e neki?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok arról ha egy kapcsolatban az egyik fél szünetet kér?(pár nap) Nem akarok szakítani csak kell egy kis egyedüllét...

Rosszul eshet a partnerünknek?

Vagy bunkósság ilyet kérni Tőle?

Válaszotokat előre is köszönöm!

2012. júl. 26. 17:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha kellesz neki, megérti.
2012. júl. 26. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez általában rosszat jelent. Mivel az egyik fél rosszul érzi magát a másikkal. Előbb-utóbb szakít vele. VAGY a másik, hogy utána visszakaphatja simán a párját. Szerintem bunkóság, de kinek mi.
2012. júl. 26. 17:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem esne jól az biztos
 4/11 ASOT ***** válasza:

ezt a szünetet egy oltári nagy marhaságnak tartom, de most komolyan....

szünet...milyen szünet, meddig? Általában akkor talál ki ilyet az egyik fél ha megunta a másikat vagy akadt egy másik pasi vagy lány.

Ergo valami nem stimmel a kapcsolatban.

Az sem egészséges ha egész nap egymás seggében lógtok. DE gondolom van suli vagy munka vagy ilyesmi. vagy egész nap meg az sms meg a telcsi és óránként a szeretlek??

Felesleges az egész! menjetek akkor inkább külön bulizni meg ilyenek.

5/11 anonim ***** válasza:
ha minden rendben van, akkor nem hiszem h szükség van szünetre egy párkapcsolatban
2012. júl. 26. 17:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Pont ebben a szituban vagyok én is, csak nálunk a barátom kért szünetet. Nálunk az volt az ok,hogy eléggé összejöttek neki a dolgok, családi, munkahelyi problémák ami sok neki. Egyedül szeretne lenni egy ideig. Rossz nélküle nagyon, és jobban örültem volna ha "együtt oldjuk" meg, de megértem, és elfogadom. Nálad mi lenne az ok?

23/l

2012. júl. 26. 17:46
 7/11 ASOT ***** válasza:

elvileg egy jó kapcsolatban az is benne van h segítenek egymásban, az h emiatt szünet h apróbb gondok vannak, direkt jól szokott esni a másiknak h nap végén van valaki aki mellé hozzábújhat..nem az h szünet...ez mind kifogás .

De csak szerintem....

2012. júl. 26. 17:51
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Ilyesmi nálam is a helyzet, túl sok egyszerre (család,barátok,munka,Ő ) és mindennap ez van, szeretnék egy kicsit egyedül leni.

Szeretem és ez kölcsönös!!!

2012. júl. 26. 17:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Csak most ott vagyok, hogy senkinek a társaságát se kívánom!
2012. júl. 26. 17:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Meg fog érteni téged.
2012. júl. 26. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!