Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok választani két fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok választani két fiú közt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Leginkább lányok véleményére lennék kíváncsi, ha esetleg bárkivel történt hasonló. Van egy fiú ismerősöm. kiskorunk óta ismerjük egymást, régen szerelmes volt belém, aztán én is belé, aztán lettünk csak barátok de mindig éreztük h kicsit több van köztünk. Sose sikerült összejönnünk. 2 éve pedig összejöttem a mostani párommal, akit nagyon szeretek, rendes, tisztességes fiú és nagyon jól megvoltunk, egész addig amig rá nem jöttem, hogy az exe iránt még mindig érezhet valamit, véletlenül láttam miket beszélnek és eléggé elkeserített. ez volt az első 4-5 hónapban, de mint mondtam már két éve együtt vagyunk azóta nem beszélt a lánnyal és azt mondta nem is kell neki ő. pár hónapja szakítottunk végelegesen majdnem két év után, külön is voltunk 2 hónapig. én ebben a két hónapban sokat voltam azzal a fiúbarátommal, elcsattant pár csók is is kis híján le is feküdtünk egymással. amint a barátommal tisztázódtak a dolgok ezzel le is álltam, de kiderült h ő pedig az exe felé kacsintgatott ebbe az időszakban. Én bevallottam neki a dolgot, és utána ő is nekem, megállapodtunk, h kvittek vagyunk, és újra összejöttünk, és jobban kijövünk mint valaha. az a baj hogy mindkét fiút szeretem, a barátomba szerelmes vagyok ezt azt hiszem kijelenthetem de a másik is nagy kísértés, viszont nem fogom megcsalni a páromat. Mit kéne tennem? elfelejteni örökké a srácot, felfogni ezt egy egyszeri kalandnak, és a barátommal lenni, vagy ha esetleg vége lenne vele megint találkozgatni a másik sráccal? Teljesen tanácstalan vagyok, szeretem a barátomat, és nem szeretném ha szakítanánk, nagyon fontos nekem, de ott lebeg a szemem előtt a másik is, néha úgy érzem mintha elvesztegetném a fiatalságom, és korai még megállapodnom.. :S
2012. júl. 25. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem maradj mindenképp a jelenlegi pároddal, ha szereted.

Én a gyerekkori barátokat sosem áldoznám be ilyesmire. Gondolj bele, kiskorotok óta ismeritek egymást, de pár év alatt, ha nem működik a dolog, tönkremehet az egész kapcsolat köztetek. És többet nem lesztek barátok.

2012. júl. 25. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig, de úgyis azt fogod választani, amelyik jobban néz ki.
2012. júl. 25. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
A jelenlegivel gyakorlatilag jó barátok vagytok.
2012. júl. 25. 21:27
 4/5 A kérdező kommentje:
aki jobban néz ki?.. hát ha te így csinálnád gratulálok :D
2012. júl. 25. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a srác próbálkozott az exénél, de nem jött össze neki, és így maradt nálad?
2012. júl. 25. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!