Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan 20 év feletti fiút, aki viszonylag jól néz ki, nem meleg, nem buta, és mégsem volt még barátnője?
egy kicsit félénk és válogatós vagyok,de egyszer találok egy hozzám illőt,a válogatósat a belső tulajdonságokra értem :)
20F
Én... és azért, mert a szerencse nem volt még velem eddig... régen , 5-6 éve azért nem így néztem ki akkor megértem, hogy nem volt barátnőm, de azért most már hogy is mondjam, ég és föld ... eddig mindig csak azt kaptam, hogy aranyos, meg cuki stb... meg hogy nekem jó, mert jó alakom van, meg ahhoz hogy legyen barátnőm nekem igazán nem kell hozzá szerencse... nem, dehogy , ugyan...
22F
Igen, ismertem ilyen magányos embert, szinte már fáj, annyira nagyon-nagyon helyes a srác, a 20. születésnapja betöltötte után 2 hónapra lett barátnője. Még mindig együtt vagyunk hál' Istennek... :-)
Na de ettől eltekintve, szerintem ez nem fura. Nem mintha addig sem lett volna neki jó egy barátnő, de egyszerűen nem keresett tudatosan és CÉLIRÁNYOSAN magának, e mellett rengeteg minden lekötötte. (Munka, tanulmányok, otthoni teendők stb.) Legalábbis nekem ezt mondta, de lehet ennek több oka is.
Másoknál? Nem tudom. Talán túl magasra teszik a mércét; a nagy Őt keresik vagy csupán félnek kezdeményezni, mert nincs önbizalmuk; kosarat kaptak és azért, hiába intelligens, jóképű az illető, ezt nem zárja ki.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!