Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiteget, de letojja a fejemet. Van esélyem? Huszonévesek írjatok!?
Végzős egyetemista lány vagyok. Van egy srác aki nekem nagyon bejön (phd-s)van közöttünk 4 év. Már első évfolyamban bejöttünk egymásnak, de csak kerülgettük egymást. Ez már pár éve, azóta nem volt semmi, csak köszönés, rövid szóváltások.
Aztán másfél éve egy gólyabulin beszélgettünk és bevallotta hogy nagyon bejövök neki de nője van, és valószínű vége is lesz. És utána esélyes vagyok neki és majd hív.
Erre nem igazán tudtam mit mondani, csak hogy majd akkor jelentkezzen és meglátjuk. Én nem járok már be a suliba.
Azóta sem hívott, semmi. Akkor felejtős, ha másfél évig semmi?
"és valószínű vége is lesz. És utána esélyes vagyok neki és majd hív."
Ez úgy hangzik, mintha azt mondta volna neked, hogy "várd ki a sorod". Bazz, az ilyet elküldeném a rákba :)
másfél évig semmi??:DDD az bizony nagyon felejtős, meg szerintem elég bunkó beszólás volt tőle, hogy most van barátnőm, de utána jöhetsz te, mintha egy étel lennél kb.
24F
köszi a válaszokat. Ám nem vártam rá, több randim is volt, szóval nem vagyok ennyire elcseszett csaj ;)
Mostanában van egy komoly férfi akivel kialakulóban van valami. Ezért is kérdeztem a véleményeteket, h érdemes-e várni???
Mert én ugyan nem fogom zaklatni :D
Most két dolog lehet: mégis maradt a maminál, vagy csak szórakozott?
szerintetek?
Én sem értem, miért mondta ezt el nekem. Talán arra gondolt hogy ha ő egyszer szakít akkor én ott lennék neki?
Ez így elég gáz.
Ha meg annyira akar szakítani akkor másfél éve mire vár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!