Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek facen halott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek facen halott hogy a lány belémszeressen?

Figyelt kérdés

Szóval, nagyon kis érzékeny, de így nem hiszem összejönne velem...hogyan tudnék facen halott lenni, mmint nem posztolgatnék meg semmi, és egy idő után ír hogy mivan velem, aztán 1 hónap?

Vagy mondjam vkinek hogy írja ki hogy jó voltam, csak kár hogy meghaltam?

aztán észbekapna a lány, azt írná hogy szeretett meg ijenek

2012. júl. 23. 21:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ugye te sem gondolod komolyan?

Megveted a túlsúlyosakat,akik közé te is tartozol,de elvárod,hogy egy lány beléd szeressen és nézze el hogy te hány kiló vagy,mindezt azért,mert az apukád gazdag.

Ha TE nem tudod ezt elfogadni,akkor milyen alapon várod ezt el másoktól?

Megsúgom,hogy azért nem fog beléd szeretni mert az apukád gazdag.Az nem te leszel,hanem a pénz,és az távolról sem ugyanaz.Viszont ezután az eszmefuttatás után kíváncsi vagyok hogy mit értesz belsőn,amibe majd beleszeret a lány,mert amit most írtál,túltesz a facebook-os hülyeségeden is.

2012. júl. 24. 17:53
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem veszitek észre,hogy a fiú ironizál?

Ez egy fake kérdés.

2012. júl. 26. 23:38
 23/24 anonim ***** válasza:
Hát most már én is azt hiszem
2012. júl. 27. 00:55
 24/24 anonim ***** válasza:
szánalmas vagy,el kéne járnod futni vagy ha apád olyan gazdag vegyen neked egy futópadot,vagy szobabiciklit amelyik tetszik,semmi sem lehetetlen,csak egy PICIT oda kéne tenned magad,mert ha így folytatod 30 évesen ott fogsz lakni egy nagy házban megvásárolt barátaiddal és a megvásárolt barátnőiddel együtt.
2012. júl. 28. 05:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!