Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves és romantikus, de kicsit talán túl soknak érzem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit, iszonyat udvarias és kedves, és csúnyán mondva "kinyalja a fenekem", de nem tudok vele flörtölgetni, kétesélyesen beszélgetni... Nagyon diplomatikus és mindent megmagyaráz... nekem szükségem lenne vkire, aki "felcsíp" és meghülyít. Vonzódom is, de félek is tőle. mit tegyek?2012. júl. 23. 14:17
1/4 anonim válasza:
Kicsit szüneteltesd a kapcsolatot, de ne engedd még el. Ha találsz jobbat, akkor találtál jobbat, ha nem, akkor menj vissza a seggnyalóhoz.
2/4 A kérdező kommentje:
egy hete ismerkedtünk meg, még nem akarok szünetelni...
2012. júl. 23. 14:20
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez az az eset amikor csak azért vagy vele, mert jelen pillanatban nincs más, viszont ha belemész most ebbe a kapcsolatba, akkor amikor majd jön egy olyan aki felcsíp és meghülyít, na majd akkor lesz nagy dilemma:)
4/4 Varga Vivien16 válasza:
éreztesd vele, hogy te hogy gondolod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!