Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja a nőket csók közben a férfi bajsza?
Figyelt kérdés
Körülbelül olyan bajsza van mint Maksa Zoltánnak!2012. júl. 23. 11:21
1/11 anonim válasza:
Én eleve nem csókolózom bajszos férfival, nekem nagyon nem jön be a bajusz.
2/11 anonim válasza:
Engem annyira, hogy meg se próbálnám.:)
3/11 anonim válasza:
*Nekem sem jön be. Eleve kiesnek a bajusszal-szakállal rendelkezők, de még a borostások is.:)
4/11 anonim válasza:
Nekem már a látványa is zavaró, egy bajuszossal smárolni, ááá, nekem elég undorító. A borosta még elmegy, az simán lehet szexi.
5/11 anonim válasza:
Nem jó,mert mindig megszurkálja a csaj orrlyukát meg a szája környékét,undi:D
6/11 anonim válasza:
akik itt elutasították a bajuszt, akkor azok Johnny Deppnek is nemet mondanának? xd
7/11 anonim válasza:
Igen, még Johnny Deppnek is nemet mondanék bajuszosan. Sokat ront rajta, mondjuk én nem is a szépségéért kedvelem.
8/11 anonim válasza:
Naná, hogy nemet mondanék. Fiatalabb korában, bajusz nélkül nem volt rossz, de eddigi pasijaim simán helyesebbek.:)
9/11 anonim válasza:
A borosta és a bajusz nem szúr, csak tudni kell a megfelelő oldalára születni! :D
10/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy technikai, hanem ízlésbeli kérdésről van szó... így viszont nincs általános válasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!