Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szerelmes lettem a barátnőm pasijába?

Figyelt kérdés
Tudom nem szép dolog,de szerelmes lettem belé,ő ezt nem tudja,de nekem már bevallotta hogy belém zúgott,minden este beszélünk telefonon,kivéve mikor a csajjal van,mit tegyek??
2012. júl. 23. 01:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod :) ez volt az egyetlen normális válasz ment a zöld jel :)
2012. júl. 23. 01:44
 12/17 anonim ***** válasza:

ma 01:44, 56%-os válaszoló! Ha ezt tőlem kérdezed, akkor azt mondom, hogy nem, nálam nem így működik. (mert nem voltam, még ilyen helyzetben)

De ha belegondolsz akkor így logikus. Nem? :S

Kérdező: köszi a pontozást! :)

2012. júl. 23. 01:50
 13/17 anonim ***** válasza:
A legnagyobb ellenség a barátnő barátnője :)
2012. júl. 23. 01:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát a barátság szempontjából nem iagzán logikus,mert hogy néz ki az hogy jár a csajjal egy pasi aztán szakít a csajjal csak azért hogy a barátnőjével jöjjön össze,ez azért gáz és igencsak tönkreteheti a két barátnő közötti kapcsolatot...

Még az is kellemetlen hogyha nem a barátnője miatt szakítanak és utánna összejön a barátnőjével,szerintem elvből nem kéne kapcsolatot létesíteni a barátnő volt pasijával

2012. júl. 23. 02:05
 15/17 anonim ***** válasza:
én személy szerint nemvoltam ilyen helyzetben de a legjobb bnőmmel már 3 közös bnőnk megtette... szegényke... annyit mondok h TABU. fontosabb a barátságotok!
2012. júl. 23. 02:18
 16/17 anonim ***** válasza:
a barátnőd pasija az nem te vagy? o.O
2012. júl. 23. 10:15
 17/17 anonim válasza:
#16 istenem de sík vagy...Én nekem nincs normális barátnőm értsd: gardedám az összes.(kibeszélnek egymás között ha hiányzom, szemétkednek stb.) vagyis nem bízom meg bennük és kész. Ekkor egy ilyen alkalommal történt meg, hogy mint később elmesélték egy kibeszélős (gazdag elkényeztetett k*rv* a Nati) és az egyik lány pasija(akivel régóta haverok voltunk) képzeljétek el szembeszállt a saját "barátnőjével" hogy engem megvédjen :) Szakítottak és most ő a hősöm(szó szerint, katonának készül :)), aki mindenkitől megvéd és nagyon szeret:)
2014. máj. 23. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!