Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl romantikus?
Megismerkedtem egy sráccal és áhhh nagyon romantikus és precíz és persze ez mind jó, de kezd már egy kicsit megijeszteni a dolog. Már túl figyelmes és pontos és el nem tudnék vele képzelni egy kis szenvedélyes szexet...
Mit tegyek?
Ismertess meg vele. ;)
Komolyan!
21/N
Nekem sem a túl "csöpögős", se a "b.nkó" nem jön be- egyszerű lelkületű legyen, én is az vagyok. :)
Sajnos(?) nem tudok romantikázni, giccsesnek látom.
Azt szeretem, ha valaki őszinte, odaadó, lehet ezt romantikának is nevezni. Egy séta, egy beszélgetés, kirándulás, stb.
Kell a vadság, a szenvedély is (nem b.nkóság, határozott típus vagyok, ő járna rosszabbul:)
7
Ez a legnagyobb baromság, ne haragudj. Hogy a lányok vagy a "csöpögő", vagy a "bunkó" fiúkat szeretik.
Például én merő giccsnek találom a romantikát, de olyan határozott, és domináns vagyok, hogy egy "bunkó" szerintem iszonyat rosszul járna velem.
Értsd: én irányítok, pont. Akinek jó jó, akinek nem, nem vagyok kötelező. :)
Már muszáj így írnom, mert ez a tévhit kezd "idegesítő" lenni. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!