Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ember hányszor lehet szerelmes az életben?

Figyelt kérdés
Én pár éve szerelmes voltam egy srácba annyira hogy többször is összejöttünk és boldog voltam nagyon:)De aztán ő nem akart tovább velem lenni. Most másfél éve van egy másik pasim és szeretem, de mostanában sokat balhézunk. Nem régiben amikor megláttam az exemet akkor elöntött a boldogság és úgy érzem bármikor visszamennék hozzá, és az egyik ismerősömtől hallottam hogy tetszek még mindig neki meg stb.. Nem tom mit csináljak:S
2009. júl. 15. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha az exed annak idején nem akart veled lenni, akkor most mi a garancia, hogy nem akar csak kihasználni?

szerintem ne szeress bele újra....

2009. júl. 15. 11:41
 2/5 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy régen kb. 6-8 alkalommal jöttünk össze mert nem tudtunk egymás nélkül meg lenni:S és nem is igazán értettem akkor hogy miért nem akart velem lenni..:s De lehet hogy igazad van. Csak a mostani párommal meg rettentő sokat veszekszek:S
2009. júl. 15. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"s az egyik ismerősömtől hallottam hogy tetszek még mindig neki meg stb.. Nem tom mit csináljak:S"

persze, a fiu mással kezdet, rájött hogy csak rosszabbak hozta össze a sors... vélhetően te voltál vele a legtürelmesebb téged tudota a legjobban kihasználni és most ez hiányzik neki.

szóval ha visszamész hozzá, nagy hülye leszel.

ha most azt mondja hogy annyira+ennyire szeret, akkor gondolkozzál el azon hogy amikor elhagyott miért tette.

hosszútávon bukás egy ilyen kapcsolat, megint megcsinálja veled ezt... elhagy, aztán megint visszamenne stb....

2009. júl. 15. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a mondást? "Felmelegítve csak a töltött káposzta jó"..

A kapcsolatra ezt nem lehet elmondani...Ha egyszer nem sikerült,és el tudott dobni,akkor valószínű,hogy másodjára sem fog működni.Lehet,hogy csak úgy van vele,hogy észre vette,hogy te még mindig oda vagy érte,és ha "könnyen jön miért ne szórakozzak egy kicsit"...alapon szeretne tőled valamit..Csalódni fogsz megint...Írtad,hogy a mostani barátoddal sokat veszekedtek..Talán keress más fiút akivel jól érzed magad,de ne az exed legyen...

2009. júl. 15. 12:07
 5/5 anonim válasza:

Ha egyszer vége egy kapcsolatnak szerintem nincs értelme újra belemenni...:S

Meg nem értem, hogy ennek mi értelme, h most szakítunk, aztán együtt,aztán most még se kellesz, utána megint nagyon akarlak...:S

Ez szerintem nem így megy...

2010. máj. 5. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!