Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek olyan pasival aki volt már börtönben (csalás miatt)?
5. vagyok.
Mármint ha megint bekerülne a börtönbe? Hát akkor valószínűleg megcsappanna a bizalmam, illetve attól függ, mennyit kell várnom rá. De ha nagyon szeretem, akkor TALÁN várnék, de ha másodszor is lecsukják, akkor a bizalmamat igen erősen elveszítette.
Hát necces kérdés.
Valahogy engem taszít a tudat, pláne, hogy én egy "angyal" vagyok, mindig a zebrán megyek át, megveszem lelkiismeretesen a bérletem, satöbbi, így nem tudom mennyire ábrándítana ki, ha megtudnám.
22/L
Engem nem az érdekelne,hogy előtte hol volt és mért,hanem,h most milyen.
Nekem a párom 1,5 hónapja van bent előzetesben a tárgyalásokon kívül /ahol kaptunk 5 percet beszélni/ még nem beszéltünk,mert a beszélő előtt tuti,h átteszik máshova vagy éppen az van,h kiengedik és mégse...
Na mindegy,a lényeg,hogy nem bántam meg,h vele összejöttem tett amit tett én nem ítélem el őt ezért,nekem az számít,h velem milyen volt és,h a mai napig hogy viszonyul hozzám. Januárban pedig megszületett az életünk értelme aki bearanyozta az egészet. Egyedül maradtam egy fél éves kisfiúval,aki mindent megkap és a páromat is ugyanúgy segítem,mivel szeretem és együtt képzeljük még mindig tovább.
Régebben úgy voltam vele,h biztos nem fogok olyan emberrel kezdeni aki már volt börtönben,de ahogy tartja a mondás,a szerelem nem válogat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!