Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá?

Sehogy! Ő ilyen,ilyennek szereted,ilyen volt mikor összejöttetek.
Csak egy kérdés-farmert nem akar hordani,de akkor mit hord? Hisz azért a farmer az ma már egy mindennapos dolog.

A farmeron kívül maximum bársony nadrág van meg melegítő de nyilvános helyre azért nem venném fel. Illetve néhány műszálas szabadidő nadrág vagy vászon. Egyébként én sem értem miben jár suliba meg nyilvános helyekre, mert a farmer manapság tényleg alap dolog, én el sem tudnám magam képzelni anélkül.
Egyébként sehogyan nem fogod erre rávenni, ő ilyen valóban ha nem akarja ne hordja. Bár nem tudom elképzelni. A szemöldökét meg ne piszkáld mert a férfi szőrös. Ezt én sem engedem a barátnőmnek hogy beleszóljon mit szőrtelenítsek.
2. válaszolónak: sportnadrágot hord.
De nem is azt szeretném,hogy állandóan azt hordja, hanem, hogy egyszer próbálja meg és még lehet neki is tetszene a változatosság kedvéért..

Sportnadrágot?-vagyis melegítőt???
Hát az eléggáz,abban jár mindig,iskolába, dolgozni, orvoshoz,buliba,mindenhova? Hát valahogy erőszakolj rá valami mást,mert ez így gáz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!