Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Inkább a 25-30 közöttiek. Tényleg jobban kell egy olyan lány aki tetszik nektek, de viszont egyáltalán nem keres nem hív? Mintha kimutatná az érzéseit, hívogatna, írogatna egész nap?

Én 27 éves vagyok és a férfi. Ebben a korban már elvárom, hogy a nő is tudja, mit akar, de magamtól is elvárom ezt.
Ha azt mondod egy férfinak, hogy szóljon, ha nem gondolja komolyan, mert nem akarsz magadból hülyét csinálni (tehát ha egy lány azt mondja nekem ,hogy szóljak, ha nem gondolom komolyan, mert nem akar beégni), akkor ott már gondolkodni kezdek a magabiztosságán. Sőt egyáltalán azon is gondolkodom, hogy nem csak ugródeszkának, "jó lesz valameddig", "kapuzárási pánikom van, jó lesz ez" típusú nővel van dolgom.
Igenis dolgozzon az a szerelem és akkor nem tudsz beégni. Nehogy már az szégyenkezzen ,akinek érzései vannak.

Küzdöttél érte 10 hónapot, ő végre lezárta a régi kapcsolatát, és elkezdett veled foglalkozni, erre feladnád? Ezt már végig kell csinálni.
Lehetne magabiztosabb, vállalhatna több kockázatot, de nem teszi, biztos megvan az oka, hogy miért.
Legyél vele őszinte, hogy bízni tudjon benned, és csábítsd el.

én egy középszinten maradnék!
tetsszen is, de ne csak én keressem őt, hanem ő is engem, de ne agyba főbe, nem kell egy nap 20x írni meg keresni, és egy nap 100x elmondani h szeretlek, mert annál jobban értékét veszti az is.
És nem azzal mutatja ki valaki h szereti a másikat ha állandóan írogat meg hívja őt hanem az együtt töltött idő az milyen!

meg a nagy sz@rt.
(ez a válasz a jövőből érkezett amikor 25 éves lettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!