Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megörülök mit tehetnék?
van egy 7 honapos kapcsolatom a párom olyan féltékeny hogy az hihetelen amikor telefonon beszélünk mindig össze veszünk! miért van ez ?? de amikor velem van nem olyan sürün veszekszünk már kezd elegem lenni a dologbol csak az a baj h szeretem és nem lenne olyan egyszerü szakitanom vele!!
mit tegyek?? beszélni már beszéltem vele 100x de nem használt!!
ha még2Xveszekedtek akkor adj neki ultimátumot de ilyen módon:
-nézd kicsim tudnod kell, hogy én szeretlek téged, de azt nem ahogy viselkedsz ebben a helyzetben, ebből elegem van..
-és adnék neked egy kényszer szünete,h. érezd milyen nélkülem...ha nagyon hiányoznék keress fel, de csak akkor ha végképp el tudod hagyni ezt a tulajdonságod...
egy kis pszichologia: a legtöbb féltékeny ember, megcsalja partnerét(ez általánositás , nem azért irom h a tied is biztos, csak érdekességként, önismereten tanultuk, van erről 1 nagyon részletes levezetett filozofia)azért mert önmagát hajszolja bele, nem azért mert nem szereti társát, csak elemészti ez az érzés és ugy van vele h jolvan ő is biztos megcsal(holott a párja nem is csalja meg)akkor én is, és hogy ne érezze magát kevesebbnek a párjánál megteszi..de csak önigazolásként, még1Xhangsulyozom maga miatt, nem azért mert nem szereti társát...hát lehet hinni benne, lehet nem..de sztem lehet benne vmi:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!