Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnője. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Van egy 19 éves srác, akivel egy közös ismerősünk ballagásán találkoztunk. Nekem rögtön feltűnt már az ünnepségen is. Szinte végig szemeztünk, és csak az étteremben derült ki, h mindketten "ugyanoda tartozunk". Véletlenül pont mellém ültették le...

Rengeteget beszélgettünk, és éreztem, h van vmi...

De tudom, h van bnője...

Írt egy e-mailt, h idézem: "Egyszerűen gyönyörű vagy!!!", viszont ne mondjam el senkinek!

Én viszont úgy érzem, h többet érzek iránta, mint szimpla barátság.

Most mit tegyek?

Szívem szerint nem érdekelne a csaj,de ha az eszemre hallgatok...

2009. júl. 14. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerencséd van, mert ez még nem szerelem, csak belezúgtál. Tudom, a "csak" neked sokkal többnek tűnik, de hidd el, a legokosabb, ha elfelejted. Én is voltam ilyen helyzetben, és én a szívemre hallgattam akkor...nagyon-nagyon sokat szenvedtem miatta, és egyre jobban belegabalyodtam... ha tényleg érdekel a srác, VÁRD MEG. Ha nagy a szerelem, kit érdekelnek hónapok. Ha nem, akkor meg mibe akartál bekavarni? Remélem érted, mit szeretnék mondani. Ha jót akarsz magadnak, felejtsd el ezt a srácot!
2009. júl. 14. 21:09
 2/7 anonim válasza:
93%
Várd meg ,hogy a srác lépjen elöbb és csak akkor gyere össze vele ha tutira szakitottak..
2009. júl. 14. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Ha ilyeneket ír neked, akkor biztosan nem szereti már a barátnőjét. Szerintem beszélgess vele erről, kérdezd meg, hogy miért van még együtt a barátnőjével. Találkozzatok sokat, és akármi lehet, akár el is hagyhatja a mostanit érted! Sok szerencsét!
2009. júl. 14. 21:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát igen. Ez kavart meg engem is, h ilyeneket ír...

Ha nem tette volna, könnyebb lenne elfelejteni!

2009. júl. 14. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem hanyagold ezt a srácot..ha annyira kellesz neki, majd szakít úgyis a barátnőjével..viszont ha elszeded mellőle, akkor onnantól sosem lehetsz nyugodt, mindig ott lesz a gondolat, hogy tőled is elveheti ennyi erővel bárki.
2009. júl. 14. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

A legundorítóbb dolog elvenni más lánytól a pasiját!!!

Valószínűnek tartom,hogy a srác 2 vasat tartana a tűzben,ha neked ez kell,hát gratulálok.

Én mindenesetre nem tudnék tükörbe nézni,ha más pasijával kavarnék. L/24

2009. júl. 14. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
igaza van az utolsónak
2009. júl. 14. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!