Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 éves lány hol tud ismerkedni, ha sehova nem jár bulizni, és még csak nem is szép?
De, neten nagyon is lehet. Ha egyszer próbáltad, az nem valami sok. Ha élőben sem jön össze, akkor azt is hagyni fogod? Mert így tényleg nem jutsz előbbre soha. Több kitartást, és bizakodást!
Regisztrálhatsz több társkeresőre is, így nagyobb eséllyel talál rád valaki, vagy találsz rá te.
Kevés ember van, akiről nem lehet előnyös képet készíteni, akkor is, ha nem az a kimondott szépség. Tény, ha béna képpel regisztrálsz társkeresőn, szinte esélytelen vagy. De ha felteszel egy olyan képet, amiről mondjuk megkérdezed az összes fellelhető férfiismerősödet, és azt mondják, hogy OK, akkor azzal jóeséllyel horogra akad valaki, akivel elkezdhetsz levelezni, beszélgetni neten keresztül, és utána már jobban tolerálja azt is, ha kicsit mást kap, mint amit képen látott. Persze fontos, hogy azért azt kapja alapvetően, tehát kamu képet ne tégy föl, vagy túlságosan a valóságtól elrugaszkodót.:) Másik ami eszembe jut, a szépségért nagyon sokszor lehet tenni, nem plasztikai sebészre gondolok (nem tudom, mi az ami miatt nem mondod magad szépnek), de pl. pattanások ellen sok mindent lehet tenni, ha fogak állnak hülyén, igaz kicsit pénzesebb, de az is orvosolható, kövérség-soványság esetén étkezés és életmód változtatás stb. Ja és még egy dolog, ami eszembe jutott: ha egy nő mondjuk arcra annyira nem hozza a kívánt szintet, de cserébe ellensúlyozza egy bomba alakkal, az nálam pl. simán nyerő lenne, vagy ugyanez fordítva, előző barátnőm arcra gyönyörű volt, testre viszont kicsit kövérkés, mégis szó nélkül beleszerettem... A lényeg, hogy a harmónia, egyensúly meglegyen. Ha valami nem szép rajtad, egyensúlyozd valamivel, hogy az összhatás mégis pozitív legyen! (olyan nincs, hogy valaki totál szerencsétlenség legyen és semmi jót ne tudjon kihozni magából)Én is ezt teszem, nem vagyok szép arcú, változtatni nem tudok, ilyennek teremtettek, viszont nyaktól lefelé tudok tenni az ügy érdekében, tudok izmosabb lenni, vonzó testalkatra szert tenni, és teszek is érte, így legalább azt elértem, hogy pozitív önkép alakulhatott ki magamról, ami pedig vonzza a többi ember pozitív megítélését is (törvényszerűen, mellesleg). Így hirtelenjében ennyi jutott eszembe, ha kell még locsogok szívesen összevissza, írj priviben.:)
Üdv. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!