Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék ismerkedni, de nem tudom, hogy hol lenne a legjobb? (bővebben lejjebb)
Én innen nősültem, immár több éve boldogan élünk, tehát nagyon bevált. Csak ajánlani tudom. :) Persze észnél kell lenni és kiszűrni a hülyéket, valamint hozzád hasonlót keresni, de ha ez megvan, akkor nagy a siker esélye. :)
Én is a neten ismertem meg a volt barátnőmet viszont egy véletlen találkozás során jöttünk össze:) 3 évet jártunk sajnos 1 éve már hogy vége lett.. ja és ez távkapcsolat volt. az a gond hogy a szórakozóhelyeken nem lehet komoly kapcsolatot találni szerintem.. Marad a "sors" :)
18/F
Kérdező, egyvalamit vegyél észre, kérlek: az, hogy egy ember milyen (személyiségre, gondolkodásmódra, stb.) TELJESEN FÜGGETLEN attól, hogy hol ismered meg. Élőben is vannak hülyék és hazugok, meg neten is, csak élőben másról hazudnak. Élőben is ugyanúgy ki kell tudni szűrni őket, ahogy a neten is. Az odafigyelés kötelezettségétől sehogyan se szabadulhatsz. Neten annyiból egyszerűbb, hogy célzottabban tudsz keresni, nincs feszengés és kínosságérzet. Viszont élőben se csak normálisakkal futsz össze, és neten se csak hülyékkel, ezt jól jegyezd meg.
Plusz azt is jó, ha tudod, hogy mindig kettőn áll a vásár. Egész véletlenül nem lehet, hogy te is hibás voltál abban, hogy úgy alakultak a dolgaid, ahogy? Nem mondom, hogy CSAK te, de netán TE IS...? Mert általában így szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!