Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A srácoknak teljesen természet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácoknak teljesen természetes dolog, hogy egy lány borotválja magát lent?

Figyelt kérdés
Én borotválom,de nem tudom,hogy a barátom mire számít majd,ha előrösz lát meztelenül. A borotvált az van akinek nem jön be? L/16
2009. júl. 14. 13:57
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*először
2009. júl. 14. 13:58
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
igen természetes dolog, főleg ebbe a korosztályba.nem tudok olyanrol akinek ne teccene
2009. júl. 14. 13:59
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Ha bök mindenképpen zavarja. Ha nem bök, de tapintásra érzi, h borotvált akkor ugyis szolni fog, h zavarja. De sztem őt is foglalkoztathatja a dolog. Ezért inkább beszéljetek róla először. Nyugodtan kérdezz rá, hogy ő mit használ ha használ valamit lenn.

Inkább beszéljetek először erről nehogy meglepi érje!

2009. júl. 14. 14:01
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
szerintem a borotvált jobban teccene neki.
2009. júl. 14. 14:06
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
nekem a borotvált tetszik! a szőrös az fújj.
2009. júl. 14. 14:19
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a borotvált tetszik, pedig jóval idősebb vagyok.

Akkor én most pedofil vagyok, vagy csak divatos??? ;)

2009. júl. 14. 16:14
 7/17 anonim válasza:
58%
Igen, teljesen elfogadott dolog, hogy borotválod magad. Ma a fanszőrzet teljes vagy részleges borotválása hozzátartozik a jó megjelenéshez. Emiatt nem fogja nagy meglepetés érni a fiúdat. Persze vannak férfiak, akik nem szeretik csupaszon, de nem valószínű, hogy ha idáig eljuttok és meglátja a szőrtelen puncidat sértődötten hazamegy :)
2009. júl. 14. 20:29
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

A teljes leborotválás nekem pl. nem jön be.

Az elvadult dzsungel sem. Gondozott legyen.

2009. júl. 25. 19:26
 9/17 anonim ***** válasza:
a barátom pl nem vár el ilyet, elfogadná, annyit kért, hogy teljesen lent, ahol esetenként izgat a nyelvével, ott, de ott sem muszáj, csak neki kényelmesebb lenne, nem vár el semmit, de ha neked le van borotválva és szeret, nem fog megsértődni, ha pl neki nem ez az ideális, hidd el nem lesz baj:D
2009. júl. 25. 19:59
 10/17 anonim ***** válasza:
igen, teljesen természetes, legalább nem neki kell megkérnie rá
2009. júl. 25. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!