Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom most lesz 20 éves....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom most lesz 20 éves. Mit adhatnék neki?

Figyelt kérdés

Abban egyeztünk meg, hogy nem veszünk egymásnak semmi drága ajándékot. Max 5000Ft. Nekem nemrég volt a szülinapom. Kaptam tőle virágot, vacsit és egy üveg italt. Azt kért oldjam meg minnél kevesebb pénzből saját kezüleg. Mit adhatnék neki?

Valami olyan tippet adjatok ami különleges lehet!

Köszi!

2009. júl. 14. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Én a helyedben egy gyönyörű estével lepném meg..

Főzz valami kis könnyű vacsit, gyertyafény, bla-bla-bla...

Aztán várd valami szexi fehérneműben..és...

2009. júl. 14. 14:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt már írtam, de ide is jó:

Végy egy bazi nagy masnit, s kösd magadra, mint egy ajándékra. (Mást persze semmit ne viselj!) Mi lehetne annál nagyobb ajándék, mintha magadat adod oda neki teljesen?

2009. júl. 14. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!