Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami ajándékötlet 1 évre?
Nemsokára 1 évesek leszünk barátnőmmel és szeretnék venni/készíteni neki valami különleges ajándékot. Még van rá kb 1 hetem. Valakinek valami ötlet? :)
17/F
Cicás nagyon. van 2 kiscicája :D
vacsora nem lenne rossz. nem írtam hogy távkapcsolat és általában én járok hozzá. és ott nem nagyon ismerek ilyen helyeket..
Honnan túróból tudjuk mi innen, hogy minek örülne a barátnőd?:D
Ki jár vele egy éve? Biztos nem én:D
Erőltesd meg magad, gondold végig. Ahogy beszélgettek, sok mindent megemlít a másik, hogy "jaj de elmennék megnézni a szilvásváradi várat", vagy "mindig is szerettem volna megnézni a budapesti állatkertet". Nem hiszem el, hogy 1 év után semmi ötleted sincsen:D
Ha meg nincs, akkor ásd el magad, mert ez azt jelenti, hogy nem igazán figyelsz oda szíved választottjára...
Általánosított ajándékokra gondoltam. Ékszer, ital stb. nem arra hogy negatív kommentekkel ide gyere..
Igen, én járok vele. De nem lehet ilyen programokat csinálni az Ő környezetében. Szóval légyszíves, ha nincs hasznos ötleted akkor feleslegesen vagy itt.
Hátő,9 hónapra tudok ajándékot,egy évre nehezebb a dolog. Ne vedd ám a szívedre,nem akartam bunkó lenni.:)Hogy válaszoljak is a kérdésre a fárasztó hülyeségeim helyett,szerintem egy ilyesminek örülne,főleg,hogy távkapcsolatos a dolog. Úgymond jelképesen összekötne titeket,,hogy egyik fele nála,a másik nálad van.:) Nekem legalábbis tetszene:
Esetleg írhatsz mellé kis verset,vagy akármi,de ha nem szeretnél,nem muszáj. Vagy gravíroztass/nyomtass párnára/pólóra valami személyeset,közös képet,ilyesmi.
Jaaa, csak mert a kérdésben a "különleges" szó is szerepel.
Akkor ahogy írtad: ékszer, parfüm.
Plüssállat, felső/póló valami vicces/szerelmes felirattal, kulcstartó, virág, gravírozott toll, feliratos bögre, párnahuzat, képkeret, poszter a kedvenc együtteséről, sminkcuccok (remélem azt legalább tudod, hogy mennyire sminkeli magát). Sablonajándékból megszámlálhatatlan ötletet lehet adni.
Törhető szíves ezüst nyakláncot kapott tőlem karácsonyra az a baj..
Esetleg arra gondoltam hogy valami gyűrű és gravíroztatnék bele. Nem tudjátok hogy ilyen mennyibe kerülhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!