Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A barátom most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátom most szakított velem, és mondtam neki hogy nem tudok mást tenni, csak várni hogy kicsit észbe kapjon hogy még is csak én kellek neki. De arra azt mondta nem kéne várnom ha tudnám hogy mit kell tennem. De nem tudom!

Figyelt kérdés
Szerintetek mit tegyek?
2012. júl. 18. 11:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
OMG:D Gondolom aki azt írta hogy ne alázkodjon meg és hagyja ott az biztos nő volt és bizos tudja hogy a fiú mért mondta ezeket. Ne mondjatok már neki ostobaságokat könyörgöm. Ez egy oylan kérdés amire mi nem válaszolhatunk. A kérdező tudja hogy mi lehet a problámája a barátjának és ha nem tudja akkor ki kell derítenie. Ennyi az egész. Sok sikert hozzá!:)
2012. júl. 18. 12:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Nekem ez a fiú az életem! Úgy érzem nem hagyhatom hogy elhagyjon! De már mindent megpróbáltam! Fiú szemmel ti mit gondolnátok ha egy éjszakára kibérlek egy hotelben egy szobát, gyertyák zene stb. Szerintetek ez hatna?
2012. júl. 18. 13:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem hatna.

Most úgy érzed meghalsz a fájdalomtól. De nem fogsz. Szar lesz egy ideig, aztán szép lassan továbblépsz. Az idő segíteni fog.

De ne alázd meg magad. Azt mondta, nem kellesz neki. Ez van. Ezt dobta a gép. Majd jön a következő. Ne rohanj utána, mert csak magadnak ártasz.

2012. júl. 18. 14:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Most még minden zavaros. Az idő segít tisztán látni. A barátod téved!

29F

2012. júl. 18. 17:38
 15/16 A kérdező kommentje:
már lényegtelen, összejött a legjobb lánybarátjával! :)
2012. júl. 18. 22:13
 16/16 anonim válasza:
egyértelmű mire gondol... gondolkodj férfiésszel szopsz és kész..
2012. aug. 4. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!