Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel együtt vagyok, de olyan furi minden. Mit csináljak? Bővebben lent.
ennyi idősen még nagyon sok az a 6 év korkülönbség.
keress inkább egy 18 éves fiút.
aki azzal vagánykodik,hogy ezt így azt úgy megqrtam stb...annál valami gond van! vagy félénk(attól függetlenül,hogy akkor mint egy ház),kicsinek érzi a péniszét,vagy egyszerűen nem tudott úgy teljesíteni ahogy elvárták tőle. ilyenkor szokott az menni,hogy én így meg úgy meg annyira megcsináltam,hogy mozogni nem tudott."azért mondja az ellenkezőjét,mert be akar égetni" és hasonló hülyeségek!
ne csókold meg,csak érzékeltesd vele,hogy te azt szeretnéd hogy megcsókoljon!ha nem csókol meg,akkor biztos,hogy félénk és neked kell lépned,különben soha nem lesz semmi!
ha ez kiderül(már pedig ki fog) akkor ne legyél azon kiakadva,hogy hazudott!nem akarta beégetni magát,hogy még nem volt semmi és bizonytalan.nem tudja mit csináljon és fél,hogy valamit rosszul csinál és beégeti magát!
remélem hasznos voltam :) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!