Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus a barátnőm?
Mindketten nők vagyunk, 6 év korkülönbség van közöttünk, elég kiegyensúlyozatlan a kapcsolatunk.
Elég önfejű nőről van szó aki nem veti meg a görbe estéket (minden második nap részeg ha teheti).
Szeretem ezt a nőt, ő is érez irántam bár nem mondja.
A gond ott van, hogy felbukkant a volt barátja és azt mondta, hogy többet érez iránta mint irántam. Szerinte ez nem baj mert elnyomja önmagában.
Minden veszekedésnek az a vége, hogy ő nem leszbikus és nem szerethet engem.
Úgy érzem csak kihasznál anyagilag és érzelmileg. Vélemény ?
Tehát, ha jól értem, van egy barátnőd, akivel együtt vagy. Te leszbikus vagy, ő pedig biszex, és azt mondja, többet érez a volt barátja iránt.
Szerintem ami nem megy, azt ne erőltesd. És már azt sem értem, miért kezdtél egy biszexuálissal. Én sose tenném. Nem ismerem pontosan a helyzetet, de szerintem szakíts vele, és keress egy magadhoz valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!