Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus a barátnőm?

Figyelt kérdés

Mindketten nők vagyunk, 6 év korkülönbség van közöttünk, elég kiegyensúlyozatlan a kapcsolatunk.

Elég önfejű nőről van szó aki nem veti meg a görbe estéket (minden második nap részeg ha teheti).

Szeretem ezt a nőt, ő is érez irántam bár nem mondja.

A gond ott van, hogy felbukkant a volt barátja és azt mondta, hogy többet érez iránta mint irántam. Szerinte ez nem baj mert elnyomja önmagában.

Minden veszekedésnek az a vége, hogy ő nem leszbikus és nem szerethet engem.

Úgy érzem csak kihasznál anyagilag és érzelmileg. Vélemény ?

2012. júl. 17. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi van?
2012. júl. 17. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
fogalmam sincs ennyiből.
2012. júl. 17. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem ez az egész kicsit zavaros.
2012. júl. 17. 15:22
 4/10 kendrazoltan ***** válasza:
100%
ennyi alapján ez egy jó wattafakk?????? kategória
2012. júl. 17. 15:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Látom, hogy mondani akarsz valamit, de nagyon nincs értelme...
2012. júl. 17. 15:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből én azt szűrtem le hogy ez egy sz*r kapcsolat, ahol téged kihasználnak, te meg tudod ezt és tűröd. Hogy miért azt nem értem... A csaj alkoholista ha minden második nap részed, nem mondja hogy szeret mert nem is szeret. Gondolom a pénzed kell neki vagy franc tudja mi...nem talált még jobbat.
2012. júl. 17. 15:25
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
vettél be reggel valamit ami bezavart? elég inkoherens a fogalmazásod
2012. júl. 17. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Kihasználásnak számít, hogy merészel nem beléd szeretni? Mert ha mondogatja, hogy nem leszbikus, gondolom, nem párkapcsolatról van szó.
2012. júl. 17. 18:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Pff... Átérzem! Hasonló nálunk is, csak itt nem a volt barát kavar be, hanem a férj. :/ Jó volna erről beszélgetni, ha van kedved, írj privit. Talán tudunk egymásnak segíteni. 30/L
2012. júl. 18. 09:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Tehát, ha jól értem, van egy barátnőd, akivel együtt vagy. Te leszbikus vagy, ő pedig biszex, és azt mondja, többet érez a volt barátja iránt.

Szerintem ami nem megy, azt ne erőltesd. És már azt sem értem, miért kezdtél egy biszexuálissal. Én sose tenném. Nem ismerem pontosan a helyzetet, de szerintem szakíts vele, és keress egy magadhoz valót.

2012. júl. 18. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!