Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időnek kell eltelni az első találkozást követően, hogy párt alkossunk?
Tudom, hogy mindenkinél más, meg nem lehet számokkal meghatározni, de mégis van valami pont, amikor kapcsolatnak lehet nevezni a dolgot.
Azért kérdezem, mert 1 hónapig ismerkedtem egy lánnyal. Ez kb. 10 találkozást jelent. Ez idő alatt nem ismertem meg annyira, hogy kijelentsem neki, hogy járunk. Persze célozgattam rá, hogy komolyan gondolom vele a kettőnk közti dolgot. Egyébként sem értem, hogy az, hogy járunk miért kell megbeszélni.
Azért nem lett belőle semmi, mert úgy gondolta, hogy nem érdekel engem és mással összejött ez idő alatt...
Nem az idő mennyisége, inkább a minősége számít.
Mi az első randi előtt összesen háromszor találkoztunk (2-2 órákat), mégis, a randi után egyértelmű volt mindkettőnknek, hogy innentől kezdve mi együtt vagyunk (nagyon szép esténk volt, volt "kézfogás" és csók is), illetve leszünk, mert mégis csak az ismerkedés elején tartottunk.
Konkrétan mi sem beszéltük meg, hogy "járunk" (amúgy is gyerekes kifejezés ez), mert elég egyértelmű volt az amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!