Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi időnek kell eltelni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időnek kell eltelni az első találkozást követően, hogy párt alkossunk?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mindenkinél más, meg nem lehet számokkal meghatározni, de mégis van valami pont, amikor kapcsolatnak lehet nevezni a dolgot.

Azért kérdezem, mert 1 hónapig ismerkedtem egy lánnyal. Ez kb. 10 találkozást jelent. Ez idő alatt nem ismertem meg annyira, hogy kijelentsem neki, hogy járunk. Persze célozgattam rá, hogy komolyan gondolom vele a kettőnk közti dolgot. Egyébként sem értem, hogy az, hogy járunk miért kell megbeszélni.

Azért nem lett belőle semmi, mert úgy gondolta, hogy nem érdekel engem és mással összejött ez idő alatt...

2012. júl. 17. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem az idő mennyisége, inkább a minősége számít.

Mi az első randi előtt összesen háromszor találkoztunk (2-2 órákat), mégis, a randi után egyértelmű volt mindkettőnknek, hogy innentől kezdve mi együtt vagyunk (nagyon szép esténk volt, volt "kézfogás" és csók is), illetve leszünk, mert mégis csak az ismerkedés elején tartottunk.

Konkrétan mi sem beszéltük meg, hogy "járunk" (amúgy is gyerekes kifejezés ez), mert elég egyértelmű volt az amúgy is.

2012. júl. 17. 14:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekünk is volt első randi után kézfogás, csók. Az egy hónap alatt többször is együtt aludtunk és volt minden, ami ezzel együtt jár. Mégsem értem, hogy miért kellett volna ezt úgymond tisztázni, hogy neki is egyértelmű legyen.
2012. júl. 17. 14:13
 3/4 anonim válasza:
Kezet csak a qurvák fognak.
2012. júl. 20. 11:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem köszönő kézfogás, hanem kézen fogva sétálás.
2012. júl. 20. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!