Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Baratom dobni akar, mert megmutettem a cicim. (Keppel)
Figyelt kérdés
Semmi cicim nem volt soha, s ezert sokat edzette, hogy akkor mar legalabb a testem tobbi resze nezzen ki jol. Megkerestem a penzt ra, igy megmutettem magam, de baratom emiatt veszekszik folyton velem.
2012. júl. 17. 00:33
12/25 anonim válasza:
Nulla ciciből nem lehet ekkorát csinálni 1 lépésben! A másik hol is látszik a rengeteg edzés? Melyik testrészeden? 1 NAGY KAMU !!!!!
13/25 anonim válasza:
1: már ne haragudj de k.rvára nem te vagy a képen, se heg se semmi + ahogy előző kommentezők is irták ez nem megy sitty sutty egyik napról a másikra.
2: szerinted mennyibe kerül egy ilyen dologra a műtét?nem 2forint és te gyüjtötted össze?? Max 18 vagy össze k.rtad vagy honnan kerestél te annyit?
14/25 anonim válasza:
3-as te meg jó nagy naiv f@sz vagy!xD
17/25 tabaki válasza:
Gonoszok vagytok, mér' ne küldené el több helyre, ha már ilyen jól sikerült?
Ugye, a többi képen is te vagy?
18/25 Ⱳhite ßelle válasza:
Rohadt nagy kamu. Kis cicibe nem lehet ilyen orbitális szilikonokat rakni.
19/25 anonim válasza:
Biztos, hogy ő is, mint sok fiú,-köztük én is,- a természetes ciciket szereti.
20/25 anonim válasza:
12-es arra golndolt mint én.
" nincs mellemből " nem lehet ekkorákat gyártani.
szerintem nálad a nincs mellem alapból B-st jelentett :-)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!