Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? MIért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? MIért csinálta ezt?

Figyelt kérdés
A barátommal pár napja összevesztem, mert az exem össze akart velem jönni, és a barátom lehordta mindennek, veszekedtek rajtam , úgy éreztem magam mintha csak egy tárgy lennék Neki! Nagyon csúnya dolgokat mondtam neki:S: azt h már nem szeretem, meg hogy nagyon megváltozott, és nincs értelme folytatni. Sírt miattam, 3x hívott telon és könyörgött h ne hagyjam el, mert nem bír nélkülem élni, nagyon szeret! Persze én is szeretem nagyon, mérgembe mondtam azokat a dolgokat neki, bocsánatot is kértem. Azóta nagyon rosszul érzem magam. Másnap átjött kibékültünk, a szex is nagyon jó volt vele. Azóta eltelt 2 nap, tegnap átjött megint, és már délután rossz kedvem volt amiatt h annó megbántottam( azt mondta csalódott bennem, és összetörtem a szívét:( )Aztán este dumálgattunk és jobb kedvem lett, elkezdett csókolgatni, vetkőztetni, nekem nem nagyon volt kedvem, de nem szóltam, mert így is megbántottam már! Aztán olyan fura volt csak levetette a gatyáját és szó szerint brakta, semmi csók semmi előjáték, kb tartott 10 percig és annyira nem is állt neki, mint máskor. És 10 perc az durva..máskor min 1 óráig tart. Utána kimentünk még kezet mosni, visszajöttünk és elkezdtem zokogni. Úgy éreztem magam mint egy k..va, mert úgy bánt velem , semmi érzelem nélkül. ÉS délután láthatta rajtam h nem nagyon akarom, mert pl csókolózni se volt kedvem. Megkérdezte h mivel bántott meg engem, elmondtam, és elkezdett sírni. Azt mondta h ő csak fel akart vidítani a szexel, mert úgy látta h jobb kedvem van, és örömöt akart szerezni. Közbe neki se volt kedve, ezért nem tartott sokáig, és nem állt neki annyira. Most végülis megegyeztünk h ebben a hónapban nem lesz szex. mert én kihasználva érzem magam, és nem bírom elhinni h szeret.:(Pedig komolyan zokogott amiért megbántott, és bocsánatot kért. Kérlek segítsetek, mit tegyek! Előre is köszönöm!
2009. júl. 13. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Elég erősen csináljátok egymásnak a problémákat. Mennyi idősek vagytok? Szerintem vannak olyan alkalmak, amikor rövidebb a sex, nincs előjáték... kell a változatosság.

De nyugodj meg biztos nincs semmi gond.

2009. júl. 13. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Ennek se füle - se vége. Vagy lehet csak nekem tűnik komplikáltnak a leírásod. Felejtsétek el. Ami megtörtént, megtörtént. Ha mindketten zokogtok, stb. Tovább kell lépni és elfelejteni ezt a vitát. Jaj!

L, 18

2009. júl. 13. 18:35
 3/4 A kérdező kommentje:
de miért erőltette rám a szexet?
2009. júl. 13. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem erőltette rád. Ha nem szólsz neki, hogy te most nem akarod a szexet, akkor mit csináljon?Néma gyereknek anyja sem érti szavát. Máskor szólj, megérti.

Második voltam,

L, 18

2009. júl. 13. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!