Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olvastam valamit, ami kissé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastam valamit, ami kissé elbizonytalanított. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
27 hetes kismama vagyok,és mindeddig papás szülést terveztünk.Csakhogy azt olvastam,a férfiak igen jelentős százaléka ezek után (ha bent van a szülőszobában) már nem tud nőként tekinteni a párjára,a szex sem olyan már utána.Tényleg lehet,hogy ettől kezdve már csak mint a gyermeke anyjára tudna gondolni rám?Vajon tényleg megváltozik a hozzám való szexuális vonzódása ettől e dologtól?Ne hurrogjatok le,csak az írjon,aki tényleg érti,megérti,mire gondolok,mit akarok kérdezni!Köszönöm.
2009. júl. 13. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ezt én is olvastam már h ezután nem nőként tekint rá!!

Szerintem mindenképpen beszéld meg a pároddal/férjeddel,h erről mi a véleménye,és ha ezek után meggondolja magát és mégsem akar bent lenni szülés közben akkor, fogadd el amit választ!Ha mégis bent szeretne lenni akkor az meg csodálatos!Ja és semmiképp ne azért legyen csak bent mert már egyszer megígérte!

2009. júl. 13. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

ha majd rám kerül a sor hogy szülnöm kell, nem akarom majd hogy a férjem bent legyen. Ne nézze hogy kigúvadnak a szemeim és vérvörös az arcom meg szenvedek mint egy kutya. Meg mondjuk én is nőként is azt gondolom, hogy nem kell egy férfinak a véres jelentekkel lezajló szülést végignézni, és megértem azokat akik ezek után nem nőként néznek a párjukra. Ezt nem degradálóan mondom, hogy nem nőként, de biztos megváltozik benne valami, mikor az addigi szexistennője a szeme láttára válik anyává. Úgyhogy ez biztos megváltoztathatja a hozzá állást,de lehet hogy valakinél meg nem.

27/L

2009. júl. 13. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ismerősöm bent volt a szülésen, és azt mondta, hogy őt úgy változtatta meg ez a dolog, hogy sokkal jobban tiszteli a párját, amióta látta, hogy szenved, hogy életet tudjon adni a picinek!

Egyébként szerintem embere válogatja, kinél mi zajlik le, ha látja mi történik ott!

Ha én majd szülök szeretném, ha bent lenne a párom, persze ráhagyom majd a döntést!

Beszéljétek meg és hadd döntsön!

2009. júl. 13. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ott volt a férjem, sokat segitett, hogy nem maradtam a szüléssel magamra. Azt meg, hogy utánna nem tekintene nönek, csak anyának - azt enyhén szólva is hülyeségnek tartom. Aki ezt mondja, az csak meg akarja magyarázni, hogy miért hidegül el a feleségétöl. Nálunk utánn csak még jobb lett a kapcsolatunk, ezen a téren is, meg általánosságban is.
2009. júl. 13. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
nagynényém férjének annyira tetszhetett a papás szülés,hogy kereken 1 év mulva a második baba születésénél is ott akart lenni...
2009. júl. 13. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:
72%
énsem tervezem h a leendő férjemet majd benntartsam a szülésnél. ilyenker nemgondoltam, h majd nemtekint rám nőnek, meg hasonlók, de nagyjából sejtem, milyen egy szülés, és én nemszeretném h a férjem ilyen állapotban lásson, ennyi szenvedéssel. szeretném ha ő csak annyit látna, hogy itt a baba, milyen aranyos, és a feleség is jólvan.
2009. júl. 13. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!