Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyunk együtt de én még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyunk együtt de én még mindig szeretem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátommal 7 hónapot voltunk együtt.. de nagyon szerettem/szeretem .. Azt lehet mondani hogy az első komoly barátom .. Az elején jól elvoltunk, megértettük egymást ,de a végére sok volt a veszekedés . Amikor el akarom felejteni mindig valami közbe szól.. Vagy msn en rám ír vagy találkozunk vagy valami hasonló .. De így még elfelejteni se tudom .. Meg még melé a barátjai is fontosabbak voltak .. De valamilyen szinten biztos szeret meg mondja is.. csak "se veled,se nélküled" szitu van .. Vagy mit mondjak neki hogy hogy próbáljuk meg még1szer ? Kérlek benneteket segítsetek.. Nem bírom ki
2009. júl. 13. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha mindig találkoztok, akkor tényleg nem fogod tudni elfelejteni... Előszöris gondold át , hogy te mit szeretnél jobban, őt vagy inkább elfelejteni... mert ha elfelejteni, akkor töröld le msn-ről is hogy még csak ne is tudjon írni neked, illetve a vele való találkozást próbáld elkerülni mindenképp. Te pedig jár bulizni, legyél a bnőiddel, ismerkedj, és majd egy idő után elfelejted. Ha pedig úgy döntesz, hogy inkább vele szeretnél lenni, akkor beszéljétek meg, és próbáljatok változtatni a dolgokon, hogy elkerüljétek az állandó veszekedést. Szerintem ha szereted és ő is szeret, adhatnátok még egy esélyt ennek az egésznek :)
2009. júl. 13. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
ez bűzlik mint szar a csalagútban. szerintem próbálj vele beszélni. ha nemet mondd akkor hagyd és keress mást aki megbecsül. nem érdemel meg téged!
2009. júl. 13. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem adj egy kis időt magadnak. próbáldd meg hogy egy ideig (pl. 1hétig) nem beszélsz vele, nem tartod vele a kapcsolatot...értékeldd át hogy miért volt jó vele, miért nem. mindenképp gondold végig hogy újból szeretnéd-e. hisz millió pasi van még rajta kívül
2009. júl. 15. 20:01
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsokat.. de össze jöttünk megint:) és hála istenkének nagyon jól megvagyunk... :)
2009. szept. 26. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!