Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elhidegülést, a másik megunását jelzi?
Figyelt kérdés
Szex téren elhidegülés részemről, ha egy napig vagyunk együtt (nem szex) akkor még minden ok, utána ilyen furcsa érzés tör rám mintha már nem lenne minden a régi. 1 éve vagyunk még csak együtt. F22, L22 és én vagyok a fiú2012. júl. 15. 19:47
2/3 A kérdező kommentje:
Kevésbé érdekel a kapcsolat, kicsit mintha barátibb lenne a viszony. De úgyanúgy foglalkozok vele, érdekel, meg minden. De leginkább a szexben nyilvánul meg ez az elhidegülés. Mintha már nem hozna lázba.
2012. júl. 15. 20:56
3/3 anonim 

válasza:

Hát igen,ez annak a jele. Üljél le vele és mondd el neki. Tudom,kellemetlen,de nagyon fontos az őszinteség,hogy tudjon változtatni. Ne úgy adagold be neki,hogy kevesebbet kívánod,hanem hogy új dolgokat,pózokat kéne kipróbálnotok! Nálunk is volt ilyen,kipróbáltuk az erotikus társasjátékot.. Nagyon felpezsdítette a szexuális életünket! Ha nem tudsz szerezni vagy venni,akkor lehet a netről letölteni,vagy csináljatok saját kezűleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!