Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek sem fair, ha egy lánnyal csak azért vagyok együtt, mert utálom a magányt és egyedül rossz lenni?
Nincsenek és soha nem is vtak barátaim. Bnőm se volt mostanáig. De nem tetszik a lány és nem érzek iránta semmit, viszont utálok már egyedül lenni a nagyvilágban, hogy nem tudok senkihez se szólni meg mindenki lesz@r. Ez miatt egy felszínes dögnek érzem magam, de nem fair a lánnyal szemben sem ez az egész. Mit tegyek? Én már nem tudom :(
Én 18/F, Ő 15/L
Igen, szánalmas vagy, de mégis sajnállak
Dög vagy, mert kihasználod
Amit tehetsz, hogy kegyesen szakítasz vele, v kva gyorsan meglátod benne, amit minden lányban meglehet, és megkedveled, és lassan megszereted...
Háát, nem szép dolog!
Csatlakozom, tálalj ki neki és döntse el ő! Én is ezt tettem egyébként, 5 évig voltam együtt az exemmel, neki ez megfelelt, jól elvoltunk, együtt buliztunk, hülyültünk. De bevallom, lehet most már máshogy csinálnám. Nagyon bánt azóta is, mikor végül szakítottunk. Nem az bánt, hogy szakítottunk, hanem, hogy ekkor derült ki, ő többet érzett irántam mint állította.
Néha még most is hiányzik emberileg és lelkifurim van még a mai napig is.
Szóval, az is kérdés, hogy magaddal később majd el tudsz-e számolni a dologgal. Nekem 8 év után sem sikerült. :/ Róla nem is beszélve, hogy min mehetett keresztül.
Tehát lényegében sztem gondold át a saját és az ő szemszögéből is, majd dönts, hogy rábízod-e a végleges döntést vagy megteszed Te mindkettőtök érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!