Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtörtén az. Neki semmit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtörtén az. Neki semmit nem jelent, nekem rengeteget. Hogyan legyünk így egyenrangúak?

Figyelt kérdés

ő a férfi.

olyan érdekesen veszi ki magát most minden, úgy néz ki, hogy én oda-vissza vagyok érte,ő meg kegyesen elfogadja.

csak mert tudja, hogy nekem milyen sokat jelentett vele az első szex, de ugye neki szinte semmit, ill. csak annyit, hogy na, engem is megkapott.

nem nőcsábász, vagy ilyesmi, de most úgy érzem, hogy eléggé szégyenletesen állok most.

ráadásul nagyon nem is hív, még én hívtam, és majd meglátja ráér e, még nem tudja.

hogyan hozhatnám vissza a helyzetet, hogy valahol egyenrangúak legyünk megint?

2012. júl. 14. 19:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg: tényleg nem érsz rá annyira. Mert most ugye át kell gondolnod az egészet, és ez fontosabb. De ezt nem muszáj mondani neki. :)
2012. júl. 14. 20:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Mondhatnád neki, hogy amíg ő annyit gondolkozott, a barátaid elhívtak ide meg oda és úgy vetted, hogy fontos dolga akadt, hát te sem akartál este egyedül maradni. :D
2012. júl. 14. 20:39
 13/19 A kérdező kommentje:
ok. ma már le fogom rázni. csak az sem tetszik, hogy így is alig találkozunk, nem haladunk semerre.
2012. júl. 14. 20:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez kettőtökön kell hogy múljon, nem lehetsz mindig te, aki előre vinnéd a kapcsolatot!
2012. júl. 14. 20:41
 15/19 A kérdező kommentje:
de ő vajon mitől fogja akarni előbbre vinni, ha nem tőlem..
2012. júl. 14. 20:47
 16/19 A kérdező kommentje:
szerintem dobott.
2012. júl. 14. 23:17
 17/19 anonim ***** válasza:

Örülj neki, ne sajnáld. :) Következő alkalommal pedig eleve ne így indíts.

Különben én szóltam: a pasik dobják azokat a nőket, akik túl "rendesek" velük. (Azt hiszem, első voltam)

2012. júl. 14. 23:30
 18/19 A kérdező kommentje:

értem nem akarok túl rendes lenni.

de olyan ritkán találkozunk, kb hetente/2hetente ha hív.

hogyan legyek így, aki lazán veszi?

2 hetente mondjam le?

2012. júl. 15. 11:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne hívogasd közben. Ne mutasd ki, hogy hiányzik. Nem kell megjátszani, valóban megteheted: keresel valami jó kis elfoglaltságot, stb. :)
2012. júl. 15. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!