Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon tetszik egy lány, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy lány, de van már barátja 2009-óta. Bepróbálkozzak nála? Össze jöhetek vele egyáltalán?

Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm

2012. júl. 14. 10:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ne próbálkozz be nála! Ha 3 éve együtt vannak, biztosan szeretik is egymást! Ha a pasi egy kicsit is féltékenykedő típus, és pont hullámvölgybe van a kapcsolatuk, akár szakítás is lehet belőle! Szerintem ne csináld! Jobbik esetben nem szakítanak, hanem te leszel egy pár monoklival gazdagabb.:D
2012. júl. 14. 10:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Te egy tapló vagy..minek akarsz belerondítani? ...

Keress más lányt,ha már olyan régóta van alapból barátja.

Meg,ha szakítana miattad,később veled is fog,más fiú miatt. ;)

És nem tudhatod biztosra,milyen vele az a fiú !

13/18 anonim ***** válasza:
Hagyd őket!
 14/18 mizuzizu92 ***** válasza:

Hát nem kell tényleg nem lenne szép dolog bele rondítani .

Tapasztalat-bol mondom , az én kapcsolatomba is próbáltak ami 2007 óta tart eddig senkinek nem sikerült , és nem is fog.

Keress mást

2012. júl. 14. 10:52
 15/18 anonim válasza:
sohasem mennék rá közvetlenül másnak a nőjére. ha ő kezdeményez, meg kialakul valami arról nem lehet tenni. de paraszt dolog kinézni más barátnőjét magadnak. ja meg én se nézném jó szemmel ha más fiú ilyennel próbálkozni, valszeg elbeszélgetnék vele ^^
2012. júl. 14. 11:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha van párja,hagyd békén!
2012. júl. 14. 11:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Hagyd békén, had élje nyugodtan a szerelmi életét boldogan. Majd ha már nem lesz barátja, akkor próbálkozz.
2012. júl. 14. 12:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt tartsd meg magadnak. Ha már ilyen rég óta járnak valószínűleg nem csak szórakoznak... Én legjobban az ilyen 3. személyt utálom. Ne merj bepróbálkozni nála. Most nem azért, de neked ez hogy esne?! Bocs, lehet csak én vagyok ezen a véleményen de szerintem szemétség lenne és ismerős a helyzet (nem velem történt).
2012. júl. 14. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!