Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén nincs válasz? (többi lent)
Mondta hogy várjál rá?
Ha nem akkor mit izgat?
Drága kisangyalom, ilyenkor a fiúk manikűrre, pedikűrre mennek. Teljes arcpakolást csinálnak... nincs ideje veled foglalkozni.... blablabla
Na amúgy nem tudom miért törtetsz, mikor látod mi a helyzet. Énvelem mikor ilyet csinált egy csaj, rögtön pattintottam. Ha egy buli többet ér egy buli mint valaki más akkor az gáz. Én sokszor voltam ilyen helyzetben, DE egyszer nekem is eljött valaki, akit múlt szombaton vettem el feleségül :) 28/F
Kedves Tréfarépa!
A ledegradáló stílusodat gyakorold az asszonyon meg a leendő gyerekeden, lehetőleg azzal is így beszélj majd. Egyébként nem az volt a kérdés, hogy vajon hol van, kivel és mit csinál, és miért nem ír...stb. A hangsúly azon van, ha én valakinek ennyire nem számítok, akkor a hét többi napján se számítsak már! Mellesleg, eszem ágába nem jutna írkálni és számon kérni, magamban tudomásul vettem és itt megosztottam. Mi f@sz bajod van? Nem állt fel a nászéjszakán? paraszt
Kedves Kérdező!
Beszéljük meg, biztos bánt valami, amiért Tréfarépát így leszóltad!
Az eleje egy vicces fordulat volt, aztán komolyra véve nyomta a tutit...
Leendő gyermekeit a szájára venni valakinek, kezdem érteni miért fontosabb egy srácnak a hétvégi válaszoláson kívül bármi...
Kedve utolsó kommentelő!
Neked csak annyit írnék, hogy felvettem a hangsúlyt barátunkkal. Aki más "problémáján" viccelődik, annak nem jár tisztelet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!