Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta ismerem a testbeszédet, boldogtalan lettem a párom mellett. Most már így maradok?
észre vettem, hogy társaságban, vagy akárhol vagyunk,mindenhol, ahol csak nők vannak, rájuk figyel, engem meg el is felejt. észrevettem, hogy szánt szándékkal kb 5 cm-re áll az előtte levő csajtól a pénztárnál sorban állásnál. észrevettem, hogy amikor egy filmben megcsalják az asszonyt, szabályosan élvezi.
viszont egy másik srác testbeszéde, aki tetszik nekem, teljes egészében még strandon is csak rám irányul. nagyon sok figyelmet és tiszteletet kapok tőle, de ő meg 2 hetente, ha felhív...
ezentúl már nem fogok tudni felhőtlenül örülni semminek, mert automatikusan látok mindent, ami kimondva sincs, azt is?
Ne haragudj, de nem igazán értem, hogy miért írtad ki a kérdésedet, ha tutira biztos vagy a pasid testbeszéde alapján, hogy félrekacsingat? Ráadásul hülyeségnek tartod azt a tanácsot is, hogy megbeszéljétek a dolgot, holott szerintem a kapcsolat fontos része a kommunikáció. Nyilván, hogy a testbeszéd és az arc mimikái is sokat elárulnak ez tény, és sokszor én is ebben hiszek, de, ha azért nem beszélsz a pároddal, mert úgyis kamuzni fog, akkor ez már rég nem kapcsolatról szól. Te nem bízol meg benne, ő meg úgyis kamuzik, ergo felesleges együtt maradnotok. Ráadásul te is rá vagy kattanva egy srácra, akinek várod a telefonhívásait úgy, hogy közben ott van melletted a barátod.
Félre ne érts, nem akartalak kioktatni, csak leírtam, ahogy én látom a helyzetet. Szerintem az lenne a legjobb, ha nem a párod testbeszédeit "olvasgatnád", hanem lépnél valamit.
nekem nem kell lépnem semmit, mert a párom fog lelépni.
beszéltem már vele, gondolhatná mindenki, aminek persze semmi de semmi értelme nem volt.
ha valaki nem szeret, beszélgetés után sem fog.
és másik srác felé azért próbálok nyitni, mert el KELL kezdenem az új életem Nélküle, ami nem az én akaratom, hanem az Övé.
hidd el, akit szeretünk nem láncolhatjuk akarata ellenére magunkhoz, sem beszélgetéssel, sem mással, mert halott ügy, ha ő nem karja. márpedig ő nem akarja. én szakítani nem fogok Vele soha, mert azt én nem is akarom soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!