Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális ha egyre érzéketle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha egyre érzéketlenebb vagyok a lányokkal szemben?

Figyelt kérdés
Kb 2 éve ha egy házi buliban egy csajjal smároltam másnap teljesen oda voltam érte.Csokit vittem neki meg hasonlók.Údvaroltam.Régebben ha egy lány kedveset mondot nekem nagyon boldog voltam tőle.Ha egy lány msn en megkérdezte találkozunk meg ilyenk teljesen bezsongtam egyböl elmeséltem a haveroknak hogy de jó nekem.Tavaly átestem egy nagy szakitáson nagyon szerelmes voltam 6-7 hónp volt mire újra helyre jöttek a hétköznapi dolgok( csaj ó járt az eszemben) azóta egy lányt sem birok megszeretni.Ha msn en irnak dicsérnek nem is izgat már.Nem kérek egy lánytól randit ( ugy vagyok vele futkossanak ők útánnam ).Ha smárolok flörtölök egy lányal pár órán belül elis felejtem nem foglalkozom veleük.Szinte átnézek a nőkön.Tegnap felszedtem ( kel volt nehéz 9 egy 35 éves nőt jó elmentünk sétálni gyorsan lezavartam ( értitek) és mára már szinte természetes dolog nem is érdekel mivan vele ) .Ha egy lány megölel megsimogat nemis foglalkozom vele természetesnek veszem.Ha egy csaj felhiv felveszem elmondom neki mivan azt kész.Nem érzem az izgatotségot mior izgulnom kéne.Haverjaim már 1 hétig azt beszélik hogy melyik csajjal táncoltak a bulibanengemteljesen hidegen hagy.A régi szerelmemre nem vágyakozom szinte már undorral nézek rá.Nem kell a szeretete.Mivan velem ? Homokos nemvagyok ez biztos .Elmúlik ez majd és egyszer normális érzelmeim lesznek ? Vagy menjek psihologushoz ? Valaki járt már hsaonló cipöben ? 18 /F
2009. júl. 12. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A nagy szerelmi szakításkor csalódtál a csajban, és ezért már minden csajt inkább elutasítasz, h nehogy még1szer ilyenbe bele essél. Majd lesz egy csaj akiért lehet még jobban oda leszel, és ő is oda lesz érted, csak próbálkozni kell. A szakítások által okozott lelki sebek nem gyengítenek, hanem erősítenek.
2009. júl. 12. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem útasitom el a nőket mert szeretnék egy komoly kapcsolatot csak van egy olyan érzésem hogy mindha kinöttem volna abból hogy kisgyerekesen oda legyek egy csajért.Ha én kezdeményezek olyan érzésem van magammal szemben hogy megalázom magam,lealacsonyodom a szintjukre és van bennem egy ugymond tartás hogy a nők fussanak útánnam és akor vagyok férfi ha csak szétkell raknom a kezem.Egy nő utánsem megyek nem kérek bocsánatot azt várom hogy ők jöjenek hozzám pitizni.Tudm hogy ez nem normális ezért gondoltam hogy psihologuk segitene újra azt éreznem hogy egyenlő vagyok egynövel. és nem azt hogy én állok felettük és csak az én szavam és kérésem a szent .
2009. júl. 12. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóképpen vagyok a csajokkal.

De én veled szemben megadom nekik azt amire vágynak (ezen a kedvességet, a gyengédséget értem). Szerintem egy férfinak kell kezdeményeznie, neki kell elcsavarnia a lány fejét. Ha el lány akar kezdeményezni, azt viszont villámgyorsan elhajtom, mert egy nőnek az a dolga hogy hagyja körüludvarolni magát, nem az, hogy kezdeményezzen. Én akkor érzem magam férfinak, ha hagy egy nő küzdeni...

Az utóbbi időben engem is hidegen hagynak kalandok. Egy hosszútávú kapcsolatra vágyom, de ezért semmit nem vagyok képes tenni... Úgy vagyok vele, hogy egyetemre megyek, egy más városba, és most itt nincs semmi értelme kialakítani egy kapcsolatot.

Lehet hogy nálad az a baj, hogy félsz az tudat alatt félsz az újabb csalódástól, és nem akarsz senkit igazán megszeretni, mert nem bízol senkiben.

Javaslom próbálj bízni az emberekben, mert ez a bizalom teszi az embert igazán emberré!

2009. júl. 12. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is pontosan így vagyok... Volt egy 3 éves kapcsolatom, ami előtt kimondottan tiszteltem és felnéztem a Nőre, a női nemre, most pedig teljesen az ellenkezőjére fordult az egész. Úgy érzem, senkit nem tudnék úgy szeretni, mint az exemet, viszont már őt se tudnám, sőt őrá még haragszok is, mert valahol őt okolom ezért az elvesztett tiszteletért a nők iránt. Így viszont se kedvem se esélyem normális nőt találni.:( Van egy-két havernőm, akiket ott tapizok le és akkor, amikor akarok, valszeg azért is hagyják, mert látják mennyire ki vagyok ábrándulva, és gondolom ezzel is próbálnak segíteni, de nem sokat ér...

Szólj ha kitaláltál valami okosat.

2009. júl. 14. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!