Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hatással lehet a swinger klub egy kapcsolatra?
köszönöm a válaszokat,föleg az utolsót :)
már a gondolattól is jobban érzem magam...
itt fut régóta egy ezzel kapcsolatos kérdésem,kiváncsi vok Te mit válaszolnál rá...:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
nanana. álljunk meg egy szóra.
cuckoldfan, én elfogadom, hogy neked ez a fétised, és hogy rajtad kívül van még millió ember, aki hasonlóan gondolkodik. de tartsd észben, hogy NEM mindenki ilyen. ha az én párom jönne azzal, hogy most megy k-rni a nőjéhez és milyen jó lesz, el se jutna odáig, hogy elmondhassa, milyen volt. mert abban a pillanatban akkorát lekevernék neki, hogy a fél fogsora a padlón landolna.
na jó, nem. ennyire nem vagyok agresszív. de az biztos, hogy elküldeném a p.csába. és szakítanék vele. és a kérdezőnél fifti-fifti az esélye, hogy hogyan fog elsülni a dolog.
kérdező, azon már kár gondolkodni, hogy mi lett volna, ha. a dolog megtörtént, visszacsinálni nem lehet. de szerintem is csak a helyzet izgatta fel, nem a nyanyák. az pedig, hogy veled lelankad egy idő után, sajnos előfordul, ha már hosszabb ideje tart a kapcsolatotok. ez nem jelenti azt, hogy ő ettől kevésbé szeret, vagy kíván, egyszerűen már csak nem az újdonság erejével hatsz rá.
szerintem üljetek le és beszéljétek meg ezt a dolgot, normálisan, nem sírva-ríva és üvöltözve, meg vádaskodva. mondd el neki, hogy rosszul esett és nem tudod mire vélni a dolgot. ha szakítani akar, akkor ez egy jó alkalom lesz, hogy megtegye... ha pedig szeret, az is ki fog derülni. ezek után rajtad áll, hogy merre viszed a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!