Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki az, ha a fiúszerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki az, ha a fiúszerelmem 2-3 cm-vel alacsonyabb, mint én?

Figyelt kérdés
Már több, min fél éve együtt járunk, és mindig is idegesített egy picit, amikor láttam, h magasabb vagyok tőle. Persze ha teljesen kihúzza magát és én is alacsonytalpú cipőt veszek fel, akkor egymagasak vagyunk. Az pedig nekem megfelel. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem az a tudat, hogy a barátom legalább fél fejjel nagyobb tőlem, biztonságérzetet ad...
2009. júl. 12. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

nagyon gáz. mindenki fujjolni fog, hogy 2centivel alacsonyabb a barátod...

megnő a haja vagy pánkba lövi és már is magasabb nálad.

2009. júl. 12. 19:11
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is volt már alacsonyabb pasim(178cm)vagyok én...engem nem zavart!

A mostani barátom sem magasabb nálam,egyforma magasak vagyunk!

3/10 anonim ***** válasza:
39%
Igen, irdatlan ciki, ásd el magad.. Idióta.
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Már bocs, de lányszerelmed is van? miért kell ezt így írni, hogy fiúszerelmem?

Amúgy meg csak akkor ciki, ha te annak gondolod.

2009. júl. 12. 19:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Engem csak egyes napokon szokott zavarni, de többnyire nem. A harmadik válaszolónak szánt üzenetemet pedig inkább megtartom magamnak az ő érdekében :)
2009. júl. 12. 19:16
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

szerintem a 3.dik válaszolónak igaza van. te képes lennél 3cm testmagasság miatt szakitani???

miért fontos ez...

mégha a p*cse lenne rövid. ugye ott számítanak a centik.

de 160-180cmnél 3centi nem látszik. majdhogy nem beteges ilyenen lovagolni.

az első válaszoló vagyok.

2009. júl. 12. 19:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem lennék képes szakítani 3 cm miatt. A 3. válaszoló alatt pedig azt a személy értettem, aki ezt üzente "Igen, irdatlan ciki, ásd el magad.. Idióta."
2009. júl. 12. 19:39
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem érzed magadat jól Vele és van ami zavar, akkor az már nem jó egy kapcsolatban. Akkor olyan fiút kell keresni, aki mellett a magassága miatt biztonságban érzed magadat. Valahogy nem érzem őszintének ezt a kapcsolatot így.
2009. júl. 12. 20:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezel énis így vagyok. Olyan furcsán érezném magam.Énse vagyok kicsi 170cm de a barátom 180 cm és szerintem úgy a jó. Persze nembaj ha kicsit kissebb főleg ha szeretitek egymást
2009. júl. 12. 20:38
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
Én 182 cm vagyok a barátom 172cm akkor én mit szóljak?Az ágyban nem lehet érzékelni ezt a különbséget se az utcán meg nm fogjuk egymás kezét!
2009. júl. 12. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!