Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik női testmagasság jön be nektek inkább?
Figyelt kérdés
160 - és a 165 cm körüliek, vagy a 170 - és a 175 cm közöttiek?2012. júl. 12. 18:57
11/15 anonim válasza:
Ha arányos a teste, akkor 160 körül.
Sajnos a legtöbb alacsony ember (ffi és nő) kicsit aránytalan, vagy a feje picit nagyobb a testéhez képest, vagy a lábai rövidebbek.
(Itt nem túlzott aránytalanságra gondolok, nem mutánsok vagy ilyenek...)
12/15 ASOT válasza:
19:14-es.
rossz helyen hallgatóztál! :)
egyébként igen ez magasságfüggő is lehet!
egy 2 m-es ember mellett nem biztos h egy 150cm-es lány jól fest
13/15 anonim válasza:
mindegy csak nagy melle legyen :P
14/15 anonim válasza:
8 válaszló :DD végre egy ember akinek nem a kis törpécskék kellenek( már bocsi többiek) Én 183cm vagyok és maghallok attól amikor látok egy magas pasit egy válláig sem érő lánnyal
15/15 anonim válasza:
165-170 közötti a tökéletes nekem, mivel 180 vagyok és szeretem az alacsonyabbakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!