Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem neki vagy ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal 8 hónapja vagyunk együtt, nagyon jól megvagyunk, igazi főnyeremény dolgos,kedves,aranyos,bármit megtenne értem szóval dúl a love!

De a hobbijától a falra mászok, motorozik a lelkem egy 1300 cc Suzuki sportmotorral..azzal jár dolgozni meg mindenhová, a közutakon minden szabályt betart nem is ezzel van a baj, hanem hétvégenként eljárnak a versenypályára szaguldozni (240- )!

Nagyon féltem, persze ott van bukótér meg rajta van a védőruha .. de ha 200 felett elesik akk vagy megvédi vagy nem!

Plussz a motorral amit használ már elesett az előző tulaj és bele is halt, szerintem ez is rossz jel :(

Ha megkérném hogy ne csinálja biztos megtenné a kedvemért de ez olyan mintha egy madarat kalitkába zárnék, a lelkét tépném ki neki!

A barátai azt mondják :hagyam hagy csinálja versenypályán nem olyan veszélyes.meg mindent megtesz értem meg a családjáért igazi jó gyerek ez az egy "rossz" szokása van viseljem el valahogy!

Ti mit tennétek a helyemben?

2012. júl. 12. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
engedd meg neki az anált :P
2012. júl. 12. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
hát ha 200 felett elesik nem sok szart ér a védő ruha
2012. júl. 12. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:

hát szerintem, semmiképp ne tiltsd meg neki.

jól fogalmaztál, az olyan lenne mintha egy madarat a kalitkába zárnál!

Nem tudom milyen szinten tart a kapcsolatotok de "HA" a gyereklávalásra kerül a sor, akkor úgy is hanyagolnia kell a hobbiját.

Én most legalább 4 haveromnál tapasztalom ezt a jelenséget!

Szóval had élje ki magát, mert később már nem lesz ideje rá.

(persze ez nem azt jelenti, hogy végleg lemond a hobbiáról)

2012. júl. 12. 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazad van... de annyira féltem
2012. júl. 12. 18:38
 5/5 Traune ***** válasza:
azért csinálja mert ezt szereti és ez számít neki, a testi épségét kockára teszi érte, sőt az életét is. szerintem tisztában van vele hogy ti is féltitek. gondolom ha még élteben van akkor nem rosszul csinálja, szerintem ne tiltsd meg neki mert az rosszul hatna ki a kapcsolatotokra is :)
2012. júl. 12. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!