Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez most mi akar lenni?
Van egy lány akit 2 éve ismerek, 1 éve szeretek! Tudja hogy mit érzek iránta, de nem csinál nagy problémát belőle...(a barátságát nem vesztem el mondatai).
Néha nem értem Őt:
-nem akar kapcsolatot mert túl sokat csalódott! Van ilyen ember aki a csalódások miatt tényleg nem akar kapcsolatot soha többé?
-nincs baja a kettesben való filmezéssel...akkor most mi van?
-aranyosnak találja a szerelmes leveleimet, verseimet, sms-eimet amit küldök Neki...(kijelenti hogy Őt nem zavarja ha az érzelmeimről beszélek). De ettől függetlenül, valóban nem akarna semmit?
Csalódott sokat, becsapták sokan, megcsalták, volt hogy megütötték...elhiszem hogy nehéz tovább lépni...de ennyire? hogy azt mondja soha többet nem akar kapcsolatot?
Mit tehetnék, hogy bebizonyítsam neki hogy valóban szeretem, hogy bízzon bennem?
A közelébe költöztem, elmondtam vagy 100-szor mennyire szeretem, figyelmes, kedves, vagyok Vele, megpróbálok mindent megtenni, hogy elnyerjem a szívét...mégsem megy!
Lányok segítsetek!!!! Nem értem a gondolkodásotokat!!!
Nem kellesz neki eléggé. Biztos bír, meg jól elvagytok együtt, de neki ez jó úgy, ahogy van, odavan érte valaki, mégsincs semmi kötelezettség, vagy súlya a dolognak.
Mondhatni önző, és nem nagyon törődik azzal, hogy ez neked így sz*r...
pasiként, de volt hasonlóm, és amit most írok, nem tettem meg. (12-13 évvel ezelőtt:))
kicsit tűnj el az életéből, ne bombázd, hogy elkezdj hiányozni neki.
ha megkeres, akkor jó úton jársz.
ha nem, akkor csak jó érzés neki, hogy kell valakinek, de sosem lesz köztetek semmi.
de azért ne bántsd meg soha semmivel. szóban sem.
hát kérdező...eléggé egy cipőben járunk...
de néha én is úgy érzem hogy mivel én is mindent megtennék a lányért hogy csak azé tartja velem a kapcsolatot hogy legyen aki segítsen neki...mert tudja hogy nem kérek semmit se cserébe...magyarul csak kihasznál...mert a pasija nem nagyon segít neki...tehát nekem NO élvezet csak pár szép szó...a másiké meg az élvezet
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!