Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Felejtsem el vagy reménykedjek? Részletek lentebb.
A nagyim 12 éve elvált a nagypapámtól. Majd kiköltözött Németországba és újra házasodott. A mostani férjének is vannak unokái, akik németek.
Ausztriába mentünk síelni, és itt találkoztam az egyikkel először.
Hihetetlenül kedves, aranyos, és még jól is néz ki. :)
Én 15 vok ő 16.
Nagyon meg kedveltük egymást. Amikor elkezdtünk beszélgetni csak teltek az órák. A nagyim szerint olyanok voltunk mint egy turbékoló gerle pár.
De a nyaralásnak vége lett, haza mentünk. Ő Németo-ba én Magyaro-ba. Amikor elbúcsúztunk egymástól, átölelt és azt mondta, hogy majd ír és, hogy szeretne még velem találkozni.
Haza értem este 11 volt, másnap meg suli, elemntem aludni, de amint vissza értem a suliból másnap megnéztem a leveleim, és már írt is. Válaszoltam, de 2 hónapig nem érkezett levél tőle. Majd írt, rossz volt a gépe. Bevalotta, hogy rólam álmodozik és, hogy csak rám gondol. Mivel ugyanígy érzek iránta ezért énis megírtam neki ezeket. Váltottunk még néhány emailt, de megint nem kapok hírt felőle, a nagyim beszélt vele és állítólag megint rossz a gépe.
Nyáron megyek Németo-ba és lehet, hogy találkozunk. Szerintetek összejöhetünk? És ha igen kibírható ez a távolság? Nem tudok nem rá gondolni
a csajok szeretik a hosszútávú kapcsolatot. MO és NO elégé hosszú távnak tűnik :)
ha szeretnéd, nyugodtan összejöhetsz vele. viszont tisztában kell lenni azzal, hogy ebben a korban nagyon nehéz a távkapcsolat. nekem volt többéves távkapcsolatom, de akkor már idősebb voltam és az is szerepet játszott, hogy egyikünk sem egy féltékeny tipus :) aztán csak közelebb költöztünk egymáshoz néhány év után :)
de jól gonold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!