Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék lefeküdni vele, de hogyan kérdezzem meg?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel már lassan háromnegyed éve járok és szeretnék lefeküdni vele csak nemtudom hogy kérdezzem meg mert lehet hogy rosszul esne neki és elutasítana vagy ő még nemszeretné nemtudom mind a ketten 14 évesek vagyunk kérlek írjatok2007. aug. 19. 15:03
1/5 anonim válasza:
Lécci várjál még egy picit, 14 évesen sexuális életet élni nagy felelőtlenség. Se másnak nem kell megfelelni, se magadnak, se a barátnődnek. ennyi idősen akár hogy érzed, nem szabad az "ösztönökre" hallgatni. Bár lehet, hogy nem mindennki osztja a véleményem, de várjatok, amikor senkinek nem lessz már kétsége azzal kapcsolatban, hogy "érett" vagy e már sexuális életet élni...
2/5 anonim válasza:
Hali! ne hallgass ezekre ez mind baromság én 13 évesen veszítettem el a szüzességem 1 olyan csajjal akivel csak egy 1 éjszakás kaland volt d nem bántam +azóta is az összes adandó lehetőséget kihasználom. Azt viszont lehet hogy megbántam volna ha akármelyiket iski hagytam volna. erröl szól az élet DUGJATOK AMÍG LEHET!
3/5 anonim válasza:
aki az előző választ irta, az egy undorito sexmániás barom... NE SÉRTS MEG EGYETLEN LÁNYT SEM, mert abból csak baj lehet, és ha terhes lessz?? NE HALLGASS AZ ELŐZŐRE, kérlek
4/5 anonim válasza:
Ha ő is akarja, szavak nélkül is jelzi neked, hogy szeretné. Ha nem, akkor kár agitálni. Legyél türelmes, még nagyon fiatalok vagytok.
5/5 anonim válasza:
várj még pár évet és majd jön magátől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!