Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy neten kereszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy neten keresztül beleszeressen az ember vkibe?

Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 20:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
2012. júl. 11. 20:18
 12/18 anonim ***** válasza:
itt vagyok én 30/f belémszerethetsz. na látod hogy lehet :D
2012. júl. 11. 20:23
 13/18 Charlie30 ***** válasza:
Inkább abba tudsz beleszeretni, amilyennek elképzeled. Kicsi az esély, hogy élőben nem koppansz.
2012. júl. 11. 20:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Így van, lehet, hogy a levelei alapján kedves, és elképzeled, hogy magas, kékszemű, jóképű, stb. Aztán amikor meg találkoztok kiderül, hogy égnél vele kimenni az utcára. Én jártam így, bár szerencsére nem szerettem bele, de azért eléggé megrázott, amikor kiderült, hogy milyen ronda az, akivel hónapok óta levelezgetek. Aztán leszoktam erről a hosszas levelezésről, néhány e-mail után találkozzunk, és kész. Én így találtam meg a férjemet.
2012. júl. 11. 20:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Képet kell kérni, vagy webcam-el chatelni. Vakrandi az esetek többségében kínos tud lenni.
2012. júl. 11. 21:14
 16/18 A kérdező kommentje:
Cseréltünk képeket!
2012. júl. 11. 21:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem bejött!

2 napja váratlanul rámírt itt 1 csaj, aztán elkeztünk beszélgetni, majd késöbb facebook-on is! Én beleszerettem!

2012. júl. 11. 22:05
 18/18 hoopalmer válasza:
Velem már megtörtént, és nagyon felforgatta az életemet.
2012. júl. 11. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!