Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bajban vagyok. Mit tennétek a helyemben? Mert én már nem tudom. Félek, hogy nagy baj lesz.

Figyelt kérdés

1,5 hónapja felvett egy srác msn-re. Nagyon jól elvoltunk, beszélgettünk meg hülyéskedtünk nagyon sokat. Míg nem, hétfőn azt mondta nekem, hogy nagyon tetszek neki. Eddig nem lenne semmi mert tetszeni ő is tetszik nekem, de másnap megbeszéltük, hogy maradunk csak barátok és hogy nem mélyülünk el jobban a dolgokban a hatalmas távoltás miatt. Én az ország egyik, míg ő a másik végében lakik. Belementem, mondtam ez lesz a legjobb mindkettőnknek. De ahhoz képest h ez az Ő ötlete volt egyáltalán nem tartja be amit mondott, ugyanúgy (sőt még sokkal jobban) bókol nekem meg olyanokat ír, hogy már magába az olvasásba fülig elvörösödök. és ma azt mondta, hogy kezd nagyon belém szeretni. A gond itt kezdődik: rájöttem, hogy én egyáltalán nem szeretem annyira Őt mint Ő engem. de eddig én is "viszonoztam" a dolgokat. És megbeszéltük h még 4 év és végzek a sulival és majd akkor összejövünk meg stb... De ma rájöttem, hogy én ezt nem akarom mert egyrészt nem bírnám ki a 4 évet úgy, hogy ne lássam, más részről viszont én nem is szeretem annyira mint Ő engem. A legnagyobb baj az, hogy neki már volt egy öngyilkossági kísérlete (kiugrott egy vonat elé, de valaki visszarántotta) és most félek attól, hogy ha én mindent elmondok neki akkor megint megpróbálja majd és akkor az én lelkemen fog száradni minden. És ez az én hibám lenne. De hitegetni sem szeretném tovább mert akkor még rosszabb lesz később. Vagy várjam ki a 4 évet, és próbáljuk meg együtt hátha megszeretem?? :( :(

egy elkeseredett 15 éves lány. (a fiú 20 éves)

2009. júl. 12. 00:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne várd ki! Senkinek se lenne jó! Képes lennél egy olyan valaki miatt elszalasztani a legjobb éveidet, akit nem is szeretsz? Addig nem járnál senkivel, hanem várnád, hogy végre azzal lehess, akit nem is szeretsz? Ennek semmi értelme...

De amúgy se hiszem, hogy 4 évig kibírnátok. Addig még sok víz lefolyik a Dunán, nem hinném, hogy egy 20 éves fiú 4 évig megtartóztatná magát egy olyan lány miatt, akivel még soha nem is találkozott. Kizárt dolog...

Mondd meg neki tapintatosan, hogy ez így nagyon rossz, mert nem bírnál ki 4 évet, így nem lehet fenntartani egy kapcsolatot, inkább legyetek csak barátok.

Amiatt meg ne aggódj, hogy öngyilkos lesz, egy 20 éves fiú csaknem ennyire buta, hogy egy soselátott lány miatt öngyilkos legyen... Ez azért már túlzás lenne, ne hagyd hogy ilyennel befolyásoljon!

19/L

2009. júl. 12. 01:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia, egyetértek az előzővel. Még az öngyilkosságos dologhoz annyit tennék hozzá hogyha netán öngyilkos lesz, az nem a te lelkeden fog száradni, hiszen nem te lököd a vonat elé (pl), hanem ez az Ő döntése, akárhogy is nézzük. Mert ha te mindent elmondasz neki, az nem azt jelenti hogy megölöd. Attól max kicsit szomorú lesz egy darabig, aztán az élet megy tovább. Az már az ő döntése hogy véget vet neki. Az ő döntése, tehát az ő bűne.
2009. júl. 12. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyanmáár. Éld az életed, pasizz sokat, tiltsd le msnről.
2009. júl. 12. 17:33
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segítettek a döntésben. Úgy döntöttem h msn-en néhány napra letiltom, nem fogok semmiféle képen sem beszélni, aztán majd néhány nap múlva elmondok neki mindent. Remélem megért majd =(
2009. júl. 12. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!