Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk: Tudnátok mondani olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk: Tudnátok mondani olyan filmeket amin még ti is elsírjátok magatokat? (sűrgős lenne)

Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 10:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

a 127 óra szerintem nem jó film.

maga a történet (főleg, hogy igaz) meg minden tényleg nagyon jó és szép és megható, de szerintem ez filmként nem állja meg a helyét. (tudom, hogy nem is vígjátékra stb kell számítani, de engem így egyáltalán nem fogott meg)

2012. júl. 11. 10:48
 12/18 anonim ***** válasza:

R11.-nek:

Természetesen ízlések és pofonok...

Szerintem a film fogalom eléggé tág ahhoz, hogy kegálja a helyét, és az én ízlésem is eléggé tág, hogy a legidétlenebb romantikus filmeken kívül bármi ígéreteset képes vagyok szeretni. Csak azért mondom ezt, mert a kérdés kiírójának is szól, hogy kindenki kásra lágyul el, nincsen garancia rá, hogy sírásra bírsz egy srácot egy adott filmmel :-)

Még a "Bridge to Terabythia" volt régebben megható nekem, de 14-15 környékén voltam

2012. júl. 11. 10:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát gáz vagy sem, de a Gladiátor végén igenis meghatódtam :) 23F
2012. júl. 11. 11:42
 14/18 anonim ***** válasza:

John Q végszükség (Ez nagyon megható,ezen nem)

Illetve a szökés 3. évadjában az egyik rész volt amin a végén bekönnyeztem

2012. júl. 11. 11:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem szoktam filmeken sírni.

Ami viszont meghatott az a Távkapcs, Forrest Gump.

2012. júl. 11. 12:26
 16/18 anonim ***** válasza:

filmbe nincs olyan hatalmas dráma, csak animében

f18

2012. júl. 11. 14:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Nincs olyan film amin elsírtam magam! Sőt még közel se voltam hozzá!
2012. júl. 11. 23:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem olvastam el a válaszokat, szóval ha ismétlek, akkor bocs!

Nekem ezek tettek be:

Hachiko - A leghűségesebb barát

Marley&én

P.S. I love you (igaz, ez azért, mert velem is megtörtént, hogy elvesztettem a Szerelmemet)

2012. júl. 13. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!