Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: Tudnátok mondani olyan filmeket amin még ti is elsírjátok magatokat? (sűrgős lenne)
a 127 óra szerintem nem jó film.
maga a történet (főleg, hogy igaz) meg minden tényleg nagyon jó és szép és megható, de szerintem ez filmként nem állja meg a helyét. (tudom, hogy nem is vígjátékra stb kell számítani, de engem így egyáltalán nem fogott meg)
R11.-nek:
Természetesen ízlések és pofonok...
Szerintem a film fogalom eléggé tág ahhoz, hogy kegálja a helyét, és az én ízlésem is eléggé tág, hogy a legidétlenebb romantikus filmeken kívül bármi ígéreteset képes vagyok szeretni. Csak azért mondom ezt, mert a kérdés kiírójának is szól, hogy kindenki kásra lágyul el, nincsen garancia rá, hogy sírásra bírsz egy srácot egy adott filmmel :-)
Még a "Bridge to Terabythia" volt régebben megható nekem, de 14-15 környékén voltam
John Q végszükség (Ez nagyon megható,ezen nem)
Illetve a szökés 3. évadjában az egyik rész volt amin a végén bekönnyeztem
Nem szoktam filmeken sírni.
Ami viszont meghatott az a Távkapcs, Forrest Gump.
filmbe nincs olyan hatalmas dráma, csak animében
f18
Szia!
Nem olvastam el a válaszokat, szóval ha ismétlek, akkor bocs!
Nekem ezek tettek be:
Hachiko - A leghűségesebb barát
Marley&én
P.S. I love you (igaz, ez azért, mert velem is megtörtént, hogy elvesztettem a Szerelmemet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!