Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Szerintetek ez nem ciki?
13 éves vagyok nincs pasim o.O És még SOHA nem csókolóztam.
Van egy pasi aki velem egykorú de kicsit alacsonyabb és tetszik.
Hogyan tudnám "becserkészni" ?
13 éves pasiXD
amúgy meg ne foglalkozz még a fiúkkal, ráérsz még
14 éves vagyok, érdekelnek a pasik, mint minden egészséges velem egykorút. De olyan gyerekek még a 14-15 éves pasik. :D 18 évessel meg nem fogok kezdeni.
Most megyek 9.-be, talán összejön valami normálisabb pasi. :) De ha nem, nem fogok rámászni senkire :D.
Nem is az a baj hogy nagyon hamar akarok felnőni de az öcsém 11 éves és van csaja és hetente itt van o.O
Unokatesóm csakugyan 11 éves és kiránduláson smároltak az elvileges barátjával -.-" o.O
gratulálj nekik. most valami nagy dolgot értek el az életben (nem).
igen, normális.
De azért érzem cikinek mert már egy csomó barátnőm csókolózott :$
Vagy legalább puszit adott egy fiú szájára ... de én még azt se :)
Majd ha 17 évesen se lesz semmi(pont mint nekem), na akkor majd kezdhetsz aggódni.
Most még felesleges.
17/L
Az előzőnek igaza van. De ha valaki mondjuk az igazira vár, akkor még a 20 sem ciki. Viszont 15 éves kor alatt szerintem még semmit nem kell erőltetni. (Mintha én akkora szakértő lennék. xD)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!