Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz az msn-es nyomulá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz az msn-es nyomulás és ismerkedés? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Pl. ott szeded fel , nyomulsz kiírod kicsi szivekkel, hogy szeretlek ilyesmire gondolok. Gáz?
2009. júl. 11. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az msn nem jön be. Jobban szeretem ha személyesen találkozom a másikkal.
2009. júl. 11. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én is jobban szeretem ha inkább személyesen és nem msn-en
2009. júl. 11. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az első válasz írójával, szerintem elég gáz az msn-es ismerkedés, valóban személyesen kell szerintem ezt intézni. Mondom mindezt úgy, hogy jól befürödtem (nem is egyszer) az msn-nel, szóval ha rám hallgatsz, kikapcsolod a gépet és kiviszed a lányt/fiút a Margitszigetre :)

Pontozzatok le, teszek rá.

2009. júl. 11. 19:42
 4/8 A kérdező kommentje:
dehogy pontozlak köszönöm a válaszodat.
2009. júl. 11. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:

én az egyik volt barátomat ott ismertem meg..elötte csak hallottam róla,meg ilyenek..11 hónapig voltunk együtt..ki mennyire hísz az ilyen dolgokban:)

ha szimpi a srác,1-2 talit megér..és utánna eldöntöd h komolyabban is jöhetne e a dolog:)

sok sikert

2009. júl. 11. 19:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz,ha ott ismerkedsz,de gyorsan meg kell ismerni élőben is,mert nagyot csalódhatsz és csak illóziókat táplálsz.És lehet az ellenkezője,hogy jól választottál.Légy óvatos!!
2009. júl. 11. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz, és gyáva dolog. Nem merik felvállalni magukat, a gép mögé bújnak. Szerintem ne csináld!
2009. júl. 11. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Én azért szoktam ott ismerkedni, mert általában mindig olyan emberekbe akadok, akik távol laknak tőlem. Ugyan mi skypeolni szoktunk, nem írogatni, hanem beszélgetni.

Egyáltalán nem gáz dolog szerintem, hiszen ilyen korban az egyedülálló lányok szinte mindegyike este beül a gép elé, és 3-4 órát dumál az emberekkel. Jobb esetben többet. Ismerkedésnek jó, de tényleg könnyen befürödhetsz vele. Ha pedig a dolog összejön, mindenképpen jobb minél hamarabb találkozni. Ha írogattok, nem beszélgettek, és túl nyomulós, csengjen a sz*rcsengő, hogy vagy egy átverés áldozata vagy, vagy egy olyan emberrel van dolgod, akinek valamiért már nagyon rég óta nem jönnek össze a dolgok.

16/F

2009. júl. 11. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!